Гигантска змия- убиец! Не вярвам на очите си!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Преди часове се появи уникална новина в интернет пространството. В Червено море на територията на Египет е убита най- голямата позната досега гигагантска змия. Новината е изключително любопитна и необикновена и не е напълно сигурно дали е съвсем истинска или е преувеличена.

Непозната досега гигантска змия е бил убита от професионален екип от елитни египетски учени и квалифицирани водолази в Египет. Твърди се, че

Advertisement:

е била намерена в Червено море и е погубила 320 туристи и 125 египетски водолази.

Гигантска змия намерена в Червено море, която е погубила 320 туристи и 125 египетски водолази ?! Нека да погледнем по-отблизо тази гигантска змия, уловена на снимка.

Първото нещо, когато се вгледате в тази гигантска змия, уловени от фотографа, вие си мислите, „Надявам се, че тя е фалшива!“ След това, просто ви става забавно. Това

ли е най-голямата снимана змия в света? Може би не.

Много бих искал да видя гигантска змия на снимка, но не мога да възпра моето недоверие. Първото нещо, което забелязах, когато гледах снимката е, че змията определено е реална.

Следващият въпрос е, кой играе с мъртви змии? Изглежда малко странно е да се направи гигантска змия, за да се снима за YouTube, но предполагам, че сме виждали много по- откачени неща от това.