Няколко любопитни факта за любителите на котки!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Враждата между кучета и котки продължава от много години. Както самите животни, така и техните любители са в непрекъснат разнобой. По последни статистики съотношението на любителите на кучета срещу любители на котки е 74% на 41%.

Котките са сладки и пухкави малки същества, които държат на себе си и на съня си през половината от деня. Това е само половината от истината. Според мен котките са малки психопати. Те наблюдавт тихо през деня, за да научат повече за вашите навици и използват тази информация срещу вас по-късно.

Не мога да си обясня как има почитатели на котките. Може би това е така, защото котките са по-умни и по-независими. Изследователски проучвания в областта на психологията са

Advertisement:

установили, че домашните предпочитанията на хората са отражение на техните личности. С други думи, ние избираме домашни любимци, които допълват нашата личност и начин на живот. В тази статия ще изложи плюсовете и минусите от това да бъдеш любител на котките.

1.       Това са свободомислещи хора

Проучване установи, че хората, които предпочитат котки са по-склонни да имат неконвенционални възгледи за света, отколкото любителите на кучета. Те са по-отворени към новите неща. Те също така имат по-добро въображение, любопитство и нестандартни идеи.

2.       Те са по- интелигентни.

3.       Не следват

стадото

Те са носители на новите тенденции, а не последователи. Точно като котките, на тези хора не им пука. Изследвания са установили, че в сравнение с любителите на кучта, любителите на котки са по-независими, а понякога се считат за лица, които не са конформисти. Опитвали ли сте някога да кажете на една котка какво да прави? Ще ви се отрази зле!

4.       Имат по- странно чувство за хумор.

5.       По- невротични са

6.       По- инторвертни

7.       Никак не са покорни

8.       По- малко съвестни са

Е, какво ще кажете? Така ли е наистина?