Пет основни предупредителни знака, че сте в грешния хотел

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

На всеки се е случвало! Резервация, която изглежда е най- невероятната сделка онлайн за относително евтин хотел и очаквате да си починете малко. Но когато пристигате, мястото се оказа по-малко като Риц- Карлтън и повече като Изоставения. Ето пет издайнически знака, които ще ви подскажат, че сте на грешното място.

1.       Нито една електрическа крушка не работи.

 Влизате в стаята, за да се отпуснете, включване на светлините и чувате щракване. След това влизате пипнешком в тъмнината, за да намерите телефона да се обадя на рецепцията, получи уверението, че „Някой веднага ще се качи“ и чакате с нетърпение човека от поддръжката … в продължение на часове. В това време пробвате телевизора и Wi-Fi , така че не само ще трябва да изчакате в тъмното, но и без развлечения, за да убиете времето.

         2.

Advertisement:

   Има само един работещ асансьор, и това е малко страшно, защото той не само скърца и стене като че ли е пренася тежестта на целия свят със своята малка кабинка, но и се клати  и спира между етажите. Да не говорим за миризмата, която се носи от него.

         3.  Произволни позвънявания в странни часове. Без да има планирано събуждане по телефона от някой, който твърдят, че е нощния управител, като посочва, че компютрите им са се развалили за една нощ и са загубили информацията за вашата кредитна карта; ще бъдеш ли така любезен да прочетете номера й по телефона точно сега, за да се провери плащането Ви? Тъй като вие сте уморени и объркани, това е достатъчно лесно да се повярва искрено звучащия глас в ухото ви и давате исканата информация. Ужасът започва, когато започнат да идват имейли, с които Ви благодарят за вашата

резервация – в ​​един град на 1000 мили от вас.

         4.   Посрещат ви безброй много хора в басейна, които не са гости на хотела и залагате на гореща вана: страхотно място за почивка след дълъг ден, прекаран в разглеждане на забележителности. Въпреки, че трябва да получите кърпи от рецепцията, такива няма. В момента, когато се отдавате на релакс, малки деца започват да тичат. Става очевидно, че охранителят е външната врата, подпира я и си приказва с всички в квартала.

         5.    Персоналът няма да ви позволи да се грижите за вещите си. Ще искат да паркират колата ви, пиколото ще се мъчи един час да завлече куфарите ви до стаята, ще чакате и за кърпи и тоалетни принадлежности. Не може да си ги вземете направо от рецепцията.

Има един препоръка: четете мненията в сайта на хотела и им вярвайте!