Съдбата си знае работа! Този баща откри една от дъщерите си по изненадващ начин!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Случайност, съвпадение или късмет … Наречете го както искате, но съдбата винаги знае къде да се намеси за добро. Историята на отчаян баща и неговата изгубена дъщеря е доказателство за истинския късмет, който го споходил в момента, в който решил да я потърси, след като не я бил виждал с години. За целта Майкъл Дик потърсил местен вестник за съдействие.

Advertisement:

Оттам решили да направят снимка на таткото заедно с другите му две дъщери, която снимка да покажат заедно със статията, разказваща трогателната история на този татко, разкриват от petel.bg. И точно в момента на заснемането на семейната снимка, търсената дъщеря минала от там и останала заснета  на заден фон без да подозира, че всъщност снимката се прави

именно заради нея. Лиса, както е името на издирваното момиче, остава шокирана след като разбира в каква ситуация е изпаднала и как точно я намира татко й. Момичето било от предишен брак на мъжа, а той самият не я бил виждал още от бебе. Е, рано или късно, съдбата се намесва и то по най – неочаквания начин за да събере отново един татко и неговата дъщеря.