Брутално убийство на домашно куче възмути мрежата!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

За бруталното убийство на домашно куче от породата кане корсо разкриват от Фейсбук група за почитатели на известната порода. С огромна скръб в групата се съобщава, че посред бял ден домашният любимец Тор е бил буквално разстрелян с 8 изстрела  в центъра на Студентски град. Във въпросната група показват снимки на убитото животно. На една от снимките кучето е с малко дете, вероятно един от неговите стопани, разкриват колегите от blitz.bg. Озадачаващото в случая е не

Advertisement:

само убийството, но и факта, че човекът, решил се да заличи един невинен живот, го е сторил посред бял ден, в оживен квартал, като по този начин е застрашавал живота на хората, които по това време са се намирали в района. В коментарите под снимките на убитото куче на име Тор, се разяснява, че изстрелите били много повече от 8 – около 30. За да постигне крайната си зловеща цел, убиецът е използвал не само едно оръжие. По кучето е било стреляно с пушка и пистолет.

Стрелецът първоначално е помислил, че кучето е застрашило бездомно куче. В крайна сметка обаче и двете животни са мъртви. Авторът, публикувал информацията за ужасяващата случка, споделя, че са сезирани институциите, но не уточнява кои. Възмутени граждани пък разкриват, че има хора, които убиват животните за удоволствие и споменават под поста няколко такива инциденти, за които са били информирани съответните институции. Те обаче не оказали съдействие по никакъв начин.