Подобри своето онлайн присъствие!

25
Добави коментар
AppFlow
AppFlow

Подобри своето онлайн присъствие!

Вече имате уеб сайт, но той не е обновяван през последните 3-4 и дори повече години. Време е да предприемете нещо! Технологиите се изменят толкова динамично и доста от фирмите немогат да наваксат реските промени.

Хората вече са непрекъснато онлайн: работодатели, служители, клиенти, потребители. Няма работно време, няма отпуска, няма разделение между лични и служебни ангажименти. Всички са онлайн независимо дали са в офиса на работното си място или заровили крака в пясъка с Май-Тай в ръка на морето. Именно за това Вашето онлайн присъствие трябва да е безупречно. Ето някои препоръки:
Актуална информация в социалните мрежи. Много фирми имат страница във Facebook, но нямат въведено нито работно време, нито телефон, нито адрес. Възползвайте се максимално от инструментите за развитие на Вашият бизнес, който Ви предоставят тези медии или конкурентите Ви ще го направят преди Вас!
Сайта Ви задължително трябва да е с отзивчив дизайн! Проверете статистиката на посещенията, колко потребители са влизали от смартфон – 20-30%, а от таблет?

И незабравяйте, че по-силни в бранша са тези, които владеят по-новите технологии! Вие от кои сте!? Ако желаете да работим заедно можете да се свържете с нас.

This entry was posted in Новини, Уеб, SEO, Промо, Услуги, Клиенти and tagged онлайн. Bookmark the permalink.