Доналд Тръмп праща Обама и Клинтън в затвора като създатели на Ислямска държава

1
Добави коментар
lusy_spasova
lusy_spasova

Когато най известният американски бизнесмен и кандидат за президент от Републиканската партия Донал Тръмп, съобщава ,че администрацията на Барак Обама и Хилари Клинтън са създали чудовището Ислямска държава, нещата вече са повече от ясни.

САЩ управлявани от Демократическата партия на Барак Обама и Хилари Клинтън направиха 21 век не по малко кървав и жесток с войната в Сирия и Ирак ,като създадоха мракобесният режим на терористи криещи се зад абсурдността на радикалния ислям.

Думите на Доналд Тръмп защитник на традиционните християнски ценности, върху които е изградена САЩ и така наречената американска мечта за това, че президента Барак Обама и Хилари Клинтън, като държавен секретар са конструирали ислямска държава и за това те трябва да бъдат съдени и вкарани в затвора за престъпления срещу човечеството, е изспускане на духа от бутилката.

Светът вече тръпне от предстоящите избори на есен за президент на САЩ, които или ще продължат войните в Близкия изток и Украйна, ако Хилари Клинтън и демократите продължат мракобесното управление на САЩ и света или ще настъпи мир и разбирателство срещу тероризма и екстремизма в двете най големи точки на война Сирия и Ирак и в Украйна.

Цивилизованият свят трябва да застане зад Доналд Тръмп, като бъдещ президент на САЩ носител на промяната и мира в Европа ,Украйна и Близкия изток.

Comments