Предопределеност и характеристики за родените на 04 януари

1
Добави коментар

4 януари

Психически устойчив, реалистичен и трудолюбив човек с властен характер и до­ми­ниращо присъствие. Прецизен е в избора на хора, цели, работа и начинания. Твърд, упорит и надежден, едновременно консервативен и реформатор – борец за идеята. Отличава се с практична природа, силна воля, трудолюбие, издържливост, адап­тивност и самодисциплина. Стреми се към бързо постигане на своите цели, же­лания и интереси. По природа е последователен и критичен, с гъвкава, аналитична и комбинативна мисъл.

Мъжете, родени на тази дата по неписано правило са винаги вежливи и тър­пе­ли­ви във взаимоотношенията с другия пол. Жените от своя страна са честни, роман­тич­ни и сдържани, поемащи отговорността за мъжа си и неговите действия. И двата пола трудно се влюбват, но направят ли го са верни, предани и привързани  до края. В сфе­рата на чувствата имат потребност от любов, но предпочитат да бъдат по-сдър­жа­ни, за да не се разбере колко са раними.

Роденият на тази дата е честен, целеустремен, възприемчив и наблюдателен чо­век, ефективен в своята работа. Той е организиран, методичен, точен и прецизен в действията си. Лесно се справя с трудностите. По природа е обективен, дисцип­ли­ни­ран, горд, усърден и поражда доверие. Характеризира се с енергични действия и ре­ше­ния, както и със способност за изпълнение на дългосрочни цели и проекти. Освен то­ва е независим, стабилен, честен, акуратен и умее да работи в екип. Изпълнява поетите обещания и ангажименти, но се нуждае от конкретни цели и повече сигурност. В живота не му липсват  добри възможности, но поради песимизъм и/или не­до­ста­тъч­но увереност в себе си понякога ги пропуска. Нуждае се от  поддръжка и одобрение и тогава е в стихията си.

Представителите на тази дата се интересуват от всякакви реформи с цел подо­бряване на своята среда – в обществото и в собствения си дом. Този техен интерес може да ги отведе в политиката, в голяма фирма или в друга организация, където да проведат своите реформи, а често и да застанат начело на тях, защото не се боят от трудностите и предизвикателствата. Това, което кара роденият на 4-ти януари да бъ-де потаен и прикрит е страхът, че ще бъде погрешно разбран от другите. В тази връз­ка ин­дивидът не разкрива тайните си дори на най-близките.

В делово и професионално изражение в много случаи личността е специ­али­зи­ра­на или има задълбочени познания в определена област. Области за много успешна ре­ализация има в професии като лекар, архитект, инженер, предприемач, политик и др.

Негативни страни: Консерватизъм, егоцентризъм, инат. Инертност и склонност към възгордяване. Колебливост – особено при промени, предизвикани от други. Песи­ми­зъм, чувство за изоставеност и самота.

В здравословен аспект са възможни здравословни проблеми, свързани с глава, гръб­начен стълб, язва, повишен холестерол.

Родени на този ден: Исак Нютон (1643 г.) – англ. физик; Джовани Перголези (1710 г.) – итал. композитор; Майкъл Стайл (1960 г.) – амер. певец  (R.E.M); Тил Линдеман (1963 г.) – герм. музикант (Ramstein)

Щастливи числа /за работа, хазарт и др./ през всеки месец:  1, 4, 10, 13, 19, 22, 28, 31

Привличане с родени на числа от всички месеци: 1, 4, 8, 10, 13, 17, 19, 22, 26, 28, 31

Съвместимост /партньори, брак/: Телец, Дева, Козирог

Цитат от книгата: Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. – Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016