7 неща, които могат да се случат през 2016 г.

1
Добави коментар
popov593
popov593

7 неща, които могат да се случат през 2016 г.

04 януари

09:50
2016

Отпечатай

След миналогодишната революция в WWE откъм суперзвезди и развитието на женската дивизия, то през 2016 можем наистина да очакваме всичко. Ето някой идеи за евентуално развитие на сценария в Световната федерация.

#7 Трите Хикса да спечели титлата на Щатите и да направи Голям шлем

Трите Хикса има 13 световни титли в тежка категория, пет интерконтинентални титли и една отборна, а освен това е печелил Кралската битка и Крал на ринга. Единствения активен шампионат на WWE, който Хънтър не е завоювал е Титлата на Съединените щати. Само шестима кечисти са печелили Голям шлем, а през 2016 г. HHH може да стане седмият.

#6 Дива да спечели мъжка титла

Женската дивизия се разви неимоверно през 2015 г., а дивите вече не са просто плеймейтки на ринга. Те демонстрираха сериозен атлетизъм и като нищо някоя от тях да атакува мъжка титла. Това вече се е случвало – легендарната Чайна е печелила интерконтиненталната титла в миналото.

#5 Суперзвезда да спечели Кралската битка при първото си участие

Турнирът Кралски грохот наближава, а кечисти като Кевин Оуенс, Невил и Браун Строуман показват, че могат да участват в главния мач на Кеч Мания, като преди това спечелят Кралската битка. Като нищо на турнира да дебютира и поредното откритие на NXT.

#4 Дийн Амброуз да счупи рекорда за най-много дни с интерконтиненталната титла

Настоящият рекорд е на The Honky Tonk Man и е над 300 дни през 1987 г. Амброуз вече показа как се брани титла успешно, след като държеше колана на САЩ за над 300 дни. Методите на Амброуз може и да не са от най-коректните, но определено знае как се защитава шампионски пояс.

#3 Шампионът в тежка категория на WWE срещу шампиона на NXT

Това е може би най-вероятното предположение с оглед на факта, че шоутата на NXT набират все по-голяма популярност, а мнозина смятат, че те правят по-силни изяви от SmackDown. Може би е крайно време главният мач на някой турнир да е именно между шампиона на федерацията и шампиона на подготвителното шоу.

Скалата вече обяви, че ще се появи на Кеч Мания 32, но все още не знаем в каква роля. Като нищо обаче Дуейн Джонсън да заформи отбор с братовчед си Роман Рейнс. Мнозина от феновете на WWE мечтаят за това от първия ден на Роман във Федерацията.

#1 Джон Сина да стане световен шампион за 16-и път

„Шампионът е тук“ – чували сме това изречение през всичките 15 пъти, в които Джон Сина е бил носител на Световната титла в тежка категория. Той е само на едно спечелване от изравняване на легендарния рекорд на Рик Светкавицата Флеър, който е 16-кратен световен шампион. Дали това е годината на Джон Сина предстои да разберем.

 

Приканваме Ви да кажете вашите предположение в коментарите!

Снимки: WWE.com