Предопределеност и характеристики за родените на 05 януари

1
Добави коментар

5 януари

Тази рождена дата е показател за човек с независим, действен и критичен, по­ня­ко­га неудобен за околните интелект. Той е жизнен, свободолюбив, изобретателен, пре­сметлив и делови. Надарен е с остър ум, чиято първостепенна цел обикновено са ма­те­риалните стойности. По природа е хазартен тип, решителен, тактичен и бързо се въз­становява след загуба.

Това е енергична, взискателна и нетърпелива личност с открит характер и от­во­ре­но съзнание. Често проявява идеализъм, но той обикновено отговаря на собствените й интереси. Изявява влечение към удобствата, лукса, разнообразието и понякога към властта. Трудно понася  посредствеността, но е  готова да помогне на нуждаещите се от помощ. Обича да се налага и е склонна да представя нещата в своя полза. Жените с тази рождена дата са очарователни и словоохотливи, стремят се към успешна ка­риера и с упоритост могат да достигнат до високи постове.

В близките отношения това е индивид, който изпитва силни чувства и при­вър­за­ност към партньора и семейството си, но се нуждае от повече лична свобода и не би могал да живее с властолюбив и твърде взискателен човек.    

Родените на този ден като цяло са адаптивни, подвижни и уверени в себе си хора, способни да правят точна оценка на хората и събитията. Те са привлекателни, умни, лю­бознателни, енергични, свободолюбиви и обичат промените. Обикновено следват ин­стинктите си и са непостоянни в своята привързаност, цели и интереси. По природа са доста активни, а умът им постоянно е зает с мисли за нови неща. Самоуверени и устойчиви на стрес, те умеят бързо да загърбват миналото. Обичат пътуванията, приключенията и развлеченията, стараят се да създават приятна атмосфера около себе си и се стремят да спечелят вниманието на другите. За тях често казват, че са хо­ра с късмет, защото обикновено животът им дава възможност да постигнат своите цели.

Представителят на тази рождена дата е индивидуалист и реформатор с маската на традиционалист. Свободолюбив и независим любител е на новите идеи, но и на силните усещания. Поведението му в повечето случаи е импулсивно. Той не обича да прави дългосрочни планове и почти винаги е готов да поеме риск, особено когато става дума за пари. В такъв случай е много изобретателен и конструктивен, с бърза мисъл и решения. Трудно се поддава на чуждо влияние и с опита си може да бъде до­бър съветник на много хора.

В делово и професионално отношение тази личност може да постигне успехи в много области, някои от които са обществена сфера, изкуство, бизнес и търговия, из­да­телска дейност, туризъм, спорт, електронни медии и др.

Негативни страни: Склонност към надценяване, противоречивост, грандомания. Раз­драз­нителност, авантюризъм, депресии. Непостоянство, експанзивност, повърх­ност­ност, придирчивост. Повтаряне на грешките.

В здравословен план са възможни проблеми, свързани със ставни или психо­со­ма­тич­ни проблеми, хипертония, тахикардия.

Родени на този ден: Фридрих Дюренмат (1921 г.) – швейц. писател; Умберто Еко (1932 г.) – итал. писател и философ; Хуан Карлос І (1938 г.) – кралят на Испания; Мерилин Менсън (1969 г.) – амер. певец и музикант  

Щастливи числа /за работа, хазарт и др./ през всеки месец:  5, 14, 17, 23, 26, 31

Привличане с родени на числа от всички месеци:  5, 8, 17, 26

Съвместимост /партньори, брак/: Телец, Дева, Козирог

Цитат от книгата: Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. – Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016