Биляна Панталеева разказва за „Бъдители“ в „Business Lady“

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Биляна Панталеева е бизнес обучител и управител на „Ойро Ивент“. Тя разработва и провежда обучения по меки умения (soft skills), продажби, успешни взаимоотношения с клиенти, провеждане на преговори и договаряне, съобразно потребностите на компаниите. Работи и съвместно с организации по проекти, насочени към образованието, предприемачеството, професионалното развитие на млади таланти и стартиране на бизнес идеи.

В новия брой на сп. „Business Lady“ Биляна Панталеева разказа любопитни подробности около уникалната за България инициатива „Бъдители“, която обединява екип от професионалисти в различни области, които успяват да постигнат целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото.

„Бъдители“ е изцяло благотворителна инициатива, която няма такса за участие. Тя е насочена към студенти и ученици от 12 клас и има за цел да подпомогне техния образователния процес, мотивирайки и ориентирайки ги за професионалния живот.

Основното, с което Бъдителите впечатляват и са уникални е екипът от лектори: Биляна Панталеева, Емил Лесов, Явор Панталеев и Минко Лазаров. Тези четирима Бъдители са доказани в своите области, силни мотиватори и хора с големи сърца. След техни участия студенти и ученици са вдъхновени, имат реални български примери, които цитират и дълго говорят за лекциите им.

Инициативата стартира на 16 януари 2016г., когато Бъдителите ще гостуват на ERP Academy във ВУЗФ – София.

Още любопитна информация за „Бъдители“ и съветите на Биляна Панталеева за успешна професионална реализация, четете в новия брой на сп. „Business Lady“, който е вече на пазара!

Коментари

comments