Топ оферта за екскурзия в Дубай

1
Добави коментар
citytour
citytour

ПРОГРАМА

1 денСофия – Дубай

Пристигане на летището в Дубай. Посрещане в залата за пристигащи от представител на местния туроператор. Трансфер до избрания от Вас хотел. Свободно време. Нощувка.

2 денДубай – туристическа обиколка

Закуска. Свободно време. Туристическа обиколка на Дубай (13.00 до 17.00ч.): дава възможност да разгледате някои от емблематичните забележителности на Дубай. Първата спирка ще бъде в близост до най-известния хотел в света- Бурж Ал Араб. Уникалната архитектура на хотела предизвиква да си направите футуристични снимки, с които да запазите вашите спомените от това пътуване. Посещение на Джумейра, един от най-скъпите райони в Дубай, където се намира и известната Джамия Джумейра. Обиколката продължава с Музея на Дубай, който дава информация за миналото на града, за откриването на петрола и как се е променил животът на местните хора. След него пътуване на водно такси, което преминава през “Dubai Creek”, за да се озовете в известните Дубайски пазари- Пазарът за злато и пазарът на подправки. Свободно време. Нощувка.

3 денДубай – круиз

Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия, която се заплаща на място. !!!Включено в цената: Круиз в Дубай на арабска галера с вечеря (19.00-23.00): круизът по канала на Дубай е прекрасен начин да прекарате вечерта на борда на арабска галера, вечеряйки на лунна светлина! Насладете се на една съвсем различна и невероятно красива панорама на Дубай! Завръщане в хотела. Нощувка.

4 денДубай – сафари в пустинята

Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия, която се заплаща на място. !!!Включено в цената: Сафари в пустинята с вечеря и програма (15.00-22.00): По време на тази приключенска обиколка ще се возите на джипове сред златните пясъци на пустинните дюни. След стръмните пясъчни дюни, ще се отправите към бедуинския лагер, където ще имате възможност да яздите камила, да си направите временна татуировка с къна, да се облечете в арабски дрехи или да пушите наргиле с различни аромати. Вечерята ще бъде на барбекю. Безалкохолните напитки, кафето, чаят и минералната вода са без лимит, а за десерт ще дегустирате арабски сладкиши, приготвени на място докато чакате. Танцьорка, облечена в традиционна носия, ще завърши това необикновено пътешествие с истински арабски танц. Завръщане в хотела. Нощувка.

5 денДубай – София

Закуска. Трансфер до летището. Отпътуване за България.

Хотели и цени: Хотели по програмата Цена на човек в двойна стая Цена на човек в тройна стая Цена човек в единична стая Доплащане за допълнителна нощувка CityMax Bur Dubai 3*   788 лева   788 лева на запитване 120 лева Grand Midwest Reve Hotel 4* 858 лева   858 лева на запитване 130 лева Auris Plaza Al Barsha 5*   1048 лева 1048 лева на запитване 170 лева Pearl Marina hotel apartments 4* 1170 лева 1170 лева на запитване 185 лева Цени за деца под 11 години – на запитване