Как чаша вода става информационно копие на лечебни средства?

1
Добави коментар
teokostov
teokostov

България да стане оздравителен център на Европа. В основата на този проект стои фактът, че 45% от дебита на минералните води в света е на територията на страната ни, макар че използваме по-малко от 2% от този дебит. Огромна възможност за приложение на българското богатство – минералните води – дава технологията IC Medical. Чрез тази иновативна технология хората могат да се лекуват с информационни копия на лечебни съставки, предавани в организма чрез водата, но без страничните ефекти.

„Технологията IC Medical залага на свръхслабото електромагнитно излъчване на всички вещества, предмети и биологични обекти. Явлението е открито още преди сто години. Знае се, че фоновото излъчване носи информацията за самия обект. Новото в случая е, че то може да се предава във всяка точка на земното кълбо чрез интернет технологиите и всички комуникационни връзки“, разяснява инж. Евгений Германов, ръководител на международната благотворителна организация фонд DST, ангажирана с трасиране на пътя на научните иновации до световните пазари.

Автор на технологията за трансфера на свръхслабите електромагнитни излъчвания на биологично активни вещества е съветският радиофизик Марк Грийнстайн. Въпреки намаленото си зрение, граничещо с практическа слепота, той работи дълги години в секретните лаборатории на СССР. През 1990 г. напуска Русия и емигрира в Израел, където среща изобретателя д-р Михайло Шрайбман, създал апаратура, способна да регистрира реакциите на човешкия организъм на електромагнитното излъчване. Двамата създават технологията за трансфер на информационни копия на лекарствени препарати чрез електронни съобщителни мрежи и през 2009 г. я предлагат на  фонд DST за практическо приложение.

По тази технология в света работят учени от цял свят. Обединява ги Институтът за рискови научни изследвания, създаден от проф. Джефри Полак. Институтът финансира нестандартни проучвания с революционен характер, които не биха получили шанс в консервативните научни звена, работещи със закостенели схващания за света.

Ежегодно в България се провежда международна научна конференция на тема „Физика, химия и биология на водата”. В тази конференция  участват над 150 учени от 5 континента.

„България е домът на извиращата вода – твърди проф. Полак. – Концентрацията на термални минерални води тук е уникална. Тъкмо затова организираме нашата конференция на място, богато на вода.

ПРОЧЕТИ ЦЯЛАТА СТАТИЯ ТУК!