AJ Styles и Шинсуке Накамура подписват с WWE?

1
Добави коментар
popov593
popov593

AJ Styles и Шинсуке Накамура подписват с WWE?

05 януари

21:11
2016

Отпечатай

Едни от най-известните имена в света на кеча извън WWE – бившият шампион на TNA и Япония AJ Styles, бившият носител на титлата на Япония и кечист на годината за 2014 г. Шинсуке Накамура, специалистът в отборните мачове Карл Андерсон и Дрю Ханкинсън (познат като Фестус) – са прекратили договорите си с New Japan Pro Wrestling и се очакват съвсем скоро да подпишат със Световната федерация по кеч WWE!

Възможно е Карл Андерсон и Дрю Ханкинсън да изкарат няколко месеца в подготвителното шоу NXT, тъй като техните имена не са толкова разпознаваеми, но не така стоят нещата с отдавна чаканите Стайлс и Накамура.

AJ Styles е кечист на годината за 2010 г. в класацията на Pro Wrestling Illustrated и е един от най-атрактивните кечисти в наши дни. Феновете на Федерацията от дълги години настояват за неговото привличане, а до скоро това се считаше за невъзможно, особено с огледа на дълго промотирания му мач с Рей Мистерио за 2016 на Уембли, който явно ще бъде отложен.

Шинсуке Накамура също е явление в съвременния професионален кеч. Той е бивш ММА боец с рекорд 3-1 (1). Избиран е за кечист на годината, най-харизматичен кечист, а за 2015 г. остава пети.

Нищо чудно двамата да дебютират в Кралската битка на предстоящия турнир Royal Rumble на 24 януари, където ще е заложена Световната титла в тежка категория.