Предопределеност и характеристики за родените на 06 януари

1
Добави коментар

6 януари

Роденият на тази дата е човек с горд, чувствителен, упорит, амбициозен, добро­на­мерен и щедър характер. Той е универсален приятел и добър съпруг или съпруга. От­личава се с непредвидимост, взискателност и целенасоченост в действията и ре­ше­нията.

Често крие истинските си чувства зад мила усмивка. Умее да манипулира окол­ните и да прикрива истинските си цели и намерения. Привличат го изклю­чи­тел­ни­те неща и ситуации, удобствата и комфорта. Чувствителен е по отношение на окръ­жа­ващата среда. Стреми се към социален успех и хармония, но се нуждае от повече раз­биране от страна на околните.

Това е човек максималист, способен да постигне всички блага на съвременния свят. Въпреки това рядко се чувства напълно щастлив или доволен от вече постиг­на­тото. Тактичен е, но е склонен да се налага. Не обича да му се противоречи, трудно понася чуждия авторитет, но е способен да прави компромиси и отстъпки. Понякога се оставя носен от течението на събитията и волята на съдбата.

В личните отношения и чувствата тази личност е емоционална, внимателна, лю­бя­ща, практична и надеждна, стреми се към домашна топлина и семеен уют, и не може дълго да живее сама.

Родените на тази дата са хора привлекателни, учтиви, артистични и изпълнени с младост. Те са красноречиви и отговорни – както в личен, така и в обществен план. Обичат уюта, разкоша и пътешествията. Представителят на 6-ти януари може да се оп­ри­личи с „практичен мечтател” – на пръв поглед прагматичен, но в същината си идеалистичен, състрадателен, предан и човеколюбив човек. Той се отличава с тру­до­лю­бие, емоционалност, романтизъм и естетизъм. Грижи се за външния си вид и лесно привлича представителите от другия пол. По природа е миролюбив, стреми се към ред, справедливост, красота и хармония. Държи на възгледите и на мнението си, а вед­нъж взел решение не се отказва от него.

В делови и професионален план за тази личност са характерни още качества като творческо въображение, съвестност, честност и всеотдайност – както в работата, така и в семейството. Тя притежава усет за дребните неща и детайли. Характеризира се и с решителност, твърдост и трезвомислие при осъществяването на своите планове и идеи. Възможности за успешна реализация има като лекар, учител, психолог, фи­ло­соф, инструктор и др.

Негативни страни: Субективизъм, подозрителност, докачливост. Ревност, егоистична любов, непос­тоянство, чувство за непогрешимост. Мнителност, враждебност, загуба на контрол. Склонност към изпадане в крайности.

В здравословен аспект са възможни проблеми, свързани с УНГ, депресии, алер­гии, акне, дерматити.

Родени на този ден: Жана д’Арк (1412 г.) – фр.национална героиня; Христо Ботев   (1848 г.) – бълг. поет, революционер и журналист; Адриано Челентано (1938 г.) – итал. поп-певец; Роуън Аткинсън (1955 г.) – англ. комик

Именни дни: Бончо/ка, Банчо, Бистра, Богдан/а, Богомил/а, Божан/а, Божидар/а, Йордан/а/ка, Найден (“намерен”) и производните им

Голям църковен празник: Богоявление/Йордановден

Щастливи числа /за работа, хазарт и др./ през всеки месец: 6, 15, 24 

Привличане с родени на числа от всички месеци: 6, 15, 24 

Съвместимост /партньори, брак/: Телец, Дева, Козирог

Цитат от книгата: Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. – Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016