Бизнес новини :: Snapchat има план да Ставате Нейната Lackluster Ad Бизнес

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

 Стартиране на съобщения ще направи по-лесно да се купуват и целевите реклами.

 

Startup еднорог Snapchat, известен с едноименната си съобщения ап, е изправена пред голямо препятствие за да обоснове своята $ 16 милиарда остойностяване: Той не може да продаде достатъчно от своите доходоносни реклами, за да излезе на печалба.

 

Горещата пускът се готви да отговори на този въпрос през тази година, като се разработи нов интерфейс за приложно програмиране, че ще го направи много по-лесно за рекламни партньори, за да купуват реклами „с по-голяма точност и честота“, според Digiday. Разработване на API ще бъде основен градивен елемент към нарастващата цифрова реклама бизнес Snapchat му.

 

В крайна сметка, единственото нещо, което има Snapchat освен купища финансиране на рисков капитал е ангажиран очите: Приложението разполага с 100 милиона потребители дневно, които гледат 6 милиарда видеоклипа на ден. Това е голям userbase, че е привлякла Fortune 500 компании, като например Coca-Cola, Макдоналдс, и Nike -eager да плащат толкова, колкото $ 500 000 за една реклама да достигне млад и свързаното аудитория Snapchat му.

 

Но подход Snapchat за рекламни продажби е относително практически и отношения ориентирани досега. Стратегията е помогнал повиши качеството на рекламите в платформата, но за сметка на обема. „Това е началото на ден и ние наистина се фокусира върху изграждането на дългосрочни отношения с марки“ Мария Ritti, вицепрезидент на комуникациите Snapchat заяви пред Reuters през ноември.

 

 

С нов API, рекламодателите могат да изградят Snapchat съвместимост в автоматизирани системи в момента те използват за закупуване на рекламни елементи, които вероятно ще означава обема на рекламите продават и показани на Snapchat ще се увеличи. Рекламодателите също ще се сдобият с нови начини за насочване на потребителите освен пол, локализация и възраст. Други по-големи социални платформи като Facebook и Twitter вече могат да се похвалят APIs.

 

Един API ще помогне Snapchat пляскане доходния политическа реклама бизнеса, което е цел на фирма като разходите се издига в президентските избори година.

 

Реклама появява за първи път на платформата за Snapchat през октомври 2014 г. В момента, Snapchat предлага три вида реклами: 10-секундни видеоклипове в живо Story функция на приложението е, кратки клипове на Discover мрежата на новинарските медии-фокусирани и спонсориран „geofilters“, че мястото на стикер на генерирано от потребители на снимки и видео, базирани на местоположението. General Electric по-специално е прегърнал geofilter рекламния елемент, закупуване на пакет, който вкарана спонсориран стикери, които приличат на подаване на качване или билет за влак до съобщения от потребители на приложението на летищата или железопътните гари над благодарността уикенд.