15-те най-известни модни блогъри, които ще следим и през 2016 » LOVE БЛОГ

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

В началото на своето появяване модните блогърки често са били смятани за глуповати момичета, които не правят нищо друго, освен да позират пред камерата на гаджето/някоя роднина/най-добрата си приятелка, да снимат различни визии и да ги качват в своите блогове. Това е. Нищо друго. Само че това далеч не е истината. През последните 5 години модните блогъри (най-добрите и талантливи сред тях) се сдобиха с толкова много слава, че любовта и признанието към тях често надминава това към всепризнати холивудски знаменитости.

Причините са много. На първо място е факта, че читателите им виждат обикновени момичета, които правят нормални неща по красив и вълнуващ начин. Днес редица модни блогъри се ползват с толкова високо признание, че без притеснения наблюдават най-актуалните ревюта от първите редове на модните подиуми, снимат корици на списания, пускат собствени модни линии и участват в не малко впечатляващи колаборации с различни high-end брандове.

Как обаче постигат това? Безспорната доминация на социалните мрежи – Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Snapchat, Pinterest има огромно значение, а тези момичета са истински експерти в това отношение. Способността да продаваш собствения си лик, разнообразието на темите и динамичността на изображенията е това, което превръща блоговете на тези дами в милионни империи и утвърждава лицата им като най-разпознаваемите в модната индустрия.

И за да ви ориентираме в необятния блогърски свят, днес селектирахме най-успешните и известни блогърки, чието развитие си заслужава да проследим и през 2016 година! Списъкът ни се базира на няколко критерия. 1 – Последователи и блог трафик (във всички социални мрежи), 2 – Разширяване на бранда им (блогърките, които са използвали името и влиянието си, за да създадат оригинални и собствени продукти са с предимство!), 3 – It-факторът (и по-точно кои са най-предпочитаните имена за колаборация от самите модни брандове / чии лица виждаме най-често на front-row), 4 – оригиналност.

Ето ги и тях:

Кияра Ферани – Blonde Salad

Ейми Сонг – Song of Style

Уенди Негин – Wendy’s Lookbook

Кристина Базан – Keyture

Джули Саринана – Sincerely Jules

Руми Нийли – Fashion Toast

Никол Уарн – Gary Pepper Girl

Blair Eadie – Atlantic-Pacific

Julia Engel – Gal Meets Glam

Шея Мари – Peace, Love Shea

Елин Клинг

Габи Грег – Gabifresh

Даниел Бърнстейн – We Wore What

Джесика Стейн – Tuula Vintage

Джейн Олридж – Sea of Shoes

Автор: Преслава Цачева