Как можем да сме по-красиви на снимките. Няколко филтъра в Instagram правят чудеса

2
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

Празниците официално трябва да бъдат обявени за сезона на правене на снимки. Това е времето от годината, в което смартфоните в ръцете ни запазват всички вълнуващи семейни моменти и приключения с приятели.

 

Независимо дали сте прекалили със селфитата по Коледа или път сте снимали пейзажи на планината в навечерието на Нова година, най-вероятно сте се уверили, че вашият смартфон притежава редкия талант да подчертава всяко миниатюрно несъвършенство на лицата ни.

 

И навярно не знаете, че има филтри, които могат да превърнат тези кадри в достойни за Instagram фотоси, на които всички изглеждат страхотно, пише profit.bg.

 

Днес има страшно много приложения за редактиране на снимки, на които оригиналните и изпитани филтри и инструменти в социалната мрежа изобщо не отстъпват.

 

Вижте най-добрите от тях, които превръщат несъвършенствата ни в предимства:

 

Избели усмивката си

Кафето може да е единственият начин да започнете сутринта борди, но докато дневната ви порция кофеин повишава нивото на енергията ви, тя определено сваля това на вашата усмивка. Решението: Inkwell. Този висококонтрастен черно-бял филтър ще направи усмивката ви по-ярка.

 

Функции за избистряне (Mayfair)

Този топъл филтър изважда фини контури и акценти на лицето ви, за които дори не подозирате, като прави снимката да изглежда по-наситена и богата.

 

Бръчки и фини линии

Скриването на признаците на стареене, като бръчки и фини линии, се прави с Rise. Филтърът почиства несъвършенствата така, че кожата изглежда гладка и млада. Да не говорим, че осветява зоната под очите, за да се сведе до минимум появата на тъмни кръгове.

 

Повехнала кожа

В комбинация със сухотата, повехналата кожа е един от най-големите негативните ефекти на зимата върху лицето ни. Върнете блясъка обратно с Instagram филтъра Toaster. Той добавя топла, златиста светлина върху лицето на снимките, което прави кожата да изглежда здрава и сияйна.

 

Пъпки

Използвайте филтър Amaro, за да се прикриете досадните петна, които се появяват на снимките, въпреки че сте ги прикрили с грим. Този филтър добавя светлина, която отмива неравностите и зачервяванията, така че вашата кожа изглежда гладка.

 

Тежък грим

Вашите драматични опушени очи може да изглеждат страхотно в огледалото, но в зависимост от осветлението, гримът често ни се струва прекален от другата страна на обектива на смартфона. Един начин да смекчите тежкия грим е като използвате филтър Sierra върху вашите снимки. Той действа като аерограф, за да омекоти и замъгли острите линии.

 

Бледост

По времето, когато парти сезонът на отпуските се е изтърколил, тенът от топлите дни е изчезнал, а признаците на умора са налице. Можете да коригирате това с Valencia.

 

Разтечен грим

Въпреки най-добрите ни усилия, гримът има нужда от сериозна корекция след няколко чаши шампанско и времето, прекарано на дансинга. Трикът за свежо лице е X Pro II. Този филтър увеличава топлината и потъмнява контурите.