Италиански език

1
Добави коментар
andreykvk
andreykvk

Топ 5: начина на учене на италиански език

Италианският е красив език, който може да се превърне дори и най-разгорещените аргументи в песен. Но реалността на ученето Италиански може да смаже някои, ограничава чужденците до малки експат кръгове. Тук на местно сме съставили списък от най-приятните – и ефективни – начини да научите италиански език в страната или от далеч.

Идете на бара. С присъединяването си към италианците, стоейки в един кафе бар всяка сутрин, ще бъде перфектния  ден за нови езикови умения и можете да разберете кога да използвате езика , дори и  неофициални думи. Можете да вземете няколко разговорници за да раберете въпросите, от които италианците се интересуват. Всичко това докато пиете отлично кафе.

Киното е истинско удоволствие в Италия, както и някои красиви театри където още се използва  изобилие от външни екрани всяко лято. Гледайте новото и старото в италианското кино, или чуждестранни филми дублирани или със субтитри. Много библиотеки също имат DVD-та, които могат да бъдат наети след бърза регистрация. Внимание: не забравяйте да гледате филми на италиански, а не на регионален диалект, който може да бъде невъзможен  дори италианците да разберат.

Слушане на радио е от голяма полза в Италия, защото толкова много станции се пускат англоезични песни през целия ден.Например телевизионният  оператор Rai има широк избор.

Купете адресната книга и всеки път, когато научите нова дума, да я пишете под писмото. Процесът на писане на всяка дума надолу помага на процеса на запомняне и по този начин вие постепенно ще се изградите свой собствен речник.

Memrise е онлайн средство за обучение, създадена през 2010 г. Построен на базата на науката за памет, потребителите могат да избират от десетки курсове и да се тестват по конкретни теми или аспекти на граматиката. Това е проект, базиран в общността, така че потребителите да могат да създават съдържание и да си  помагат взаимно.