Телец – здравен хороскоп за 2016 година

5
Добави коментар
nadya_koleva
nadya_koleva

Извънредни, значими събития едва ли са очаквани през 2016 година за хората, родени под знака Телец. Въпреки това, някои дейности могат да доведат до много неочаквани последици. И все пак, да се фокусираме върху здравето. Физическото ви здраве няма да е устойчиво на 100%. Хората, които са родени под този знак, се славят със силна имунна система, но това не означава, че винаги ще избягват болестите. С други думи, физическата сила на Телец ще зависи от способността им да се грижат за себе си. През първата половина на годината, до края на пролетта, може да претърпите травма на работа. Бъдете внимателни.

Що се отнася до емоционалната страна, изглежда, че нищо няма да може да „повали” Телец. Малка е вероятността да страдате от депресии, дори през есента, който е най-благоприятния сезон за това състояние. В случай, че попаднете под влияние на мрачните настроенич, трябва да знаете, че това ще доведе след себе си до забавяне на темповете в работата и живота ви. Причините за проблемите си търсете в хората, които ви заобикалят, не ги отдавайте на влиянието на планетите.

По отношение на душевното равновесие, през втората половина на 2016г., от есента по-специално, периодът ще бъде по-балансиран. В този момент от годината, можете да оставите настрана страховете за вашето здраве, но все пак се пазете. Традиционния момент на „разпад” в средата и края на есента, може да доведе до настинки и обостряне на хронични заболявания, свързани с нервната система. Като цяло лесно може да избегнете по-сериозни състояния, като спазвате баланс и се стараете да живеете в хармония през цялата година. Отделяйте повече време и внимание над себе си, без да се вглъбявате прекалено, за да не се превърнете в егоистична натура.

Съвети за подобряване на състоянието ви:

– Избягвайте недоволството;

– Пазете се от спекулации;

– Обръщайте внимание на първите симптоми на заболяванията и своевременно вземете мерки;

– Избягвайте прекаления темперамент, особено през периода от средата на април, до края на юни;

– Осланяйте се на новите си умения за работа, така ще постигнете по-добри успехи и ще намалите нивото на стрес и тревожност.