Джони Деп и Елън Де Дженерис са любимците на народа | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

PEOPLE’S CHOICE
Джони Деп и Елън Де Дженерис са любимците на народа
В Лос Анжелис бяха връчени поредните награди за постижения в областта на популярната култура, определени само чрез гласуване от публиката

07 Януари 2016 14:11
0

принтирай

|

текст

 

Елън де Дженерис, Джани деп и тих-филмът  „Бързи и яростни 7″  са големите победители на церемонията по връчване на наградите  Изборът на хората (People’s Choice) в Лос Анжелис.

Церемонията се състоя в Лос Анджелис и се предава по CBS и тази година ще се запомни с притеснителен инцидент, който приличаше на римейк отпреди седем години с Кание Уест по време на церемонията за връчването на наградите на MTV. През 2009 Кание също изненадващо се качи на сцената и след като издърпа микрофона от Тейлър Суифт извика, че наградата за най-добро видео е трябвало да се даде на Бионсе.

Снощи докато екипът на The Talk  получаваше наградата си за „Най-добър тим за дневно шоу“, непознат младеж скочи на сцената и започна да рекламира своя любим хип-хоп артист Кевин Гейтс. „Викайте за Кевин Гейтс, той вече има албум“ – изкрещя младежът, след като придърпа микрофона.

 

„Shout out to Kevin Gates, he has an album. Yeezy just jumped over the Jumpman…yessir.“ #PCAs pic.twitter.com/yf97l22L5U
— MissInfoTV (@MissInfoTV) January 7, 2016

 

Иначе церемонията в Лос Анжелис, с която се слага началото на сезона на наградите в шоубизнеса  и предшества наградите „Оскар“ на 28 февруари, премина пищно и на високо ниво.

Според резултатите от онлайн гласуването трилърът „Бързи и яростни 7″ получи две награди: той е признат за най-добър „любим филм“ и „любим екшън“.

В категорията „любима комедийна актриса“ спечели Мелиса Маккарти,  „любима драматична актриса“ стана Дакота Джонсън. За „любим драматичен актьор“ зрителите признават Джони Деп, а „любим екшън актьор“ – Крис Хемсуърт.

Припомняме, че за най-добър филм бе признат филмът – приказка „Господарката на злото“ с Анджелина Джоли. А актриса на годината, според американците, стана Дженифър Лоурънс.

Ван Дизел, очевидно развълнуван, прие наградата и почти просълзен каза, че е било изключително трудно снимките на екшъна да бъдат подновени след смъртта на легендарния главен герой Пол Уокър.

Джони Деп взе своята статуетка за любим мъжки актьор, като нарече своята кариера „най-странният и фантастичен път за един актьор“. Деп преживя няколко шумни провала след ролите си в касовия „Карибски пирати“ и благодари на публиката: „Искам да ви кажа колко много ценя вашата вярност и ви благодаря, че останахте с мен в тези трудни години“.

Дакота Джонсън, звездата от „50 нюанса сиво“ имаше проблеми с  роклята си, но обърна гафа в шега и каза: „Не е като никой да не ми е виждал вече циците“  

 

 

Сандра Бълок бе определена за най-любима актриса, „Теорията за големия взрив“ е най-любима“  ТВ — комедия, „Анатомията на Грей“ пък стана „най-добра тв — драма“.

Наградите Изборът на хората (People’s Choice Awards) се връчват за постижения в областта на популярната култура в САЩ. Отличията се присъждат ежегодно в областта на киното, телевизията и музиката, като победителите се определят изцяло чрез гласуване на публиката, като тази година в него участваха 200 млн.

⇒  Пълен списък с наградите може да намерите ТУК