Мартин Димитров – СЕО оптимизация на сайтове, интернет реклама и популяризация.

1
Добави коментар
Vladislav_Dimitrov
Vladislav_Dimitrov

Динамични сайтове и Web 2.0

В ерата на интерактивни (интерактивни) интернет, фирмите вече не могат да разчитат на статични сайтове. Динамични бизнеса днешните техники и технологии, както е посочено от термина употреба Web 2.0.

Такива технологии като уикита, блогове, на RSS емисии, таговете (и други) позволяват на фирмите да се свържат със своите клиенти или потенциални клиенти чрез различни комуникационни канали едновременно. Те позволяват, все пак, нещо още по-важно: фирми могат да слушат своите клиенти, партньори и всеки друг, който се интересува да влезе в контакт с тях по начин, пряко и икономичен. Предимството за големи предприятия, които са организирани за връзки с обществеността, за да общуват с пазара, но и да слушат, да има сега много фирми използват модерни сайтове.

Въпреки това, тези нови технологии, които правят интернет мощен инструмент, създаване на нови предизвикателства. Ключовата характеристика на понятието Web 2.0 е да се позволи на компанията да слушате своите клиенти, потенциални клиенти и партньори и реагира по съответния начин. В един свят, където промените информация и се движи толкова бързо, както и обектите ще бъдат постоянно наблюдавани и променяни също толкова бързо. Поддържането на статичен сайт отнема време и е твърде скъпо. Единственият начин една компания може да реагира бързо на промените в околната среда е динамични сайтове, особено тези, базирани на системи за управление на съдържанието (Системни управление на уеб съдържанието или CMS).

Много просто, а CMS е инструмент, който позволява и улеснява създаването, поддържането и управлението на един сайт (сайт). Най-голямото предимство е, че веднъж инсталиран правилно, хора без технически познания могат да управляват един сайт, променя нещата (например навигационни менюта, оформление на страници, връзки и т.н.) в един статичен сайт могат да се превърнат само от програмисти или дизайнерски сайтове.

На предимствата, произтичащи от използването на CMS са много и важни:

Speed ​​подновяване съдържание

Няма нужда да се посредничи експерт, за да обновите съдържанието. Стопанските субекти могат да се правят промени, които искате в един лесен начин.

 

Еднаквост

Този, който поддържа съдържанието на сайта не трябва да се справят с форматиране. Това отнема ССФ автоматично.

Съгласуваност и намаляване на грешките

Системите за управление на уеб съдържание, за да гарантират, че на мястото на работа и същ, последователно навсякъде и автоматично да проверява много параметри, като например връзките (линкове), които съществуват между страниците на сайта. Резултатът е, че посетителите виж професионален сайт, който работи безотказно.

Какво е SEO?

Стъпките на SEOТерминът SEO идва от инициалите на английски думи Search Engine Optimization (SEO), и на гръцки означава оптимизация за търсачки. Това е специален процес на някои действия на сайта, но и извън него, така че сайтът е подадена като най-високата класацията на резултати в търсения от търсачките в интернет, за някои ключови думи (ключови думи) които са от голям интерес и са били избрани да представляват съдържанието.

Основната цел и мисия на успешна SEO е мястото да се появи на първа позиция на SERP (Search Engine Резултати Page) и в най-лошия силно конкурентен рамките 10/1 резултати, тъй като според статистиката 80% от търсенията потребителят чете и избира Само първите 10 резултати от търсене, която е на първа страница, а само 20% отиват за следващите 20 до 30 или повече резултати, е на втора страница или 33з. The уебмастъри Живот със специализирания екип в Гърция и Италия осигурява непрекъснато, така че вашия сайт се намира в топ резултатите на търсачките.