Бизнес новини :: 5 Trends Всеки американец Small Business Owner Има нужда да гледам през 2016 г.

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

09:30 –
5 Trends Всеки американец Small Business Owner Има нужда да гледам през 2016 г.

 Ред в година на избори означава много от големите влияния върху малкия бизнес на американския пазар ще дойде от макроикономическите условия и технологични промени се прилагат в сектора.

 

Ето няколко тенденции, които носят гледат през следващите 12 месеца:

 

Икономиката на по заявка се променя нашата работна сила.

В момент, когато нивото на самостоятелна заетост се увеличава, малки предприятия в Америка са по-малко, допринасящи за БВП на страната. Между 2002 г. и 2012 г., приносът на малките предприятия „към БВП е намалял от 48,3% до 44,6%. В същото време, броят на самостоятелно заетите предприемачи нараснал до над 14% от пазара на труда.

 

Шофиране този динамичен е възходът на свободна практика работната сила подхранва от множество платформи, свързващи хората с работа, било то като някой, дизайн на лого за вас, предаде сладолед, докато карам по улицата или почиствате дома си. Икономиката по заявка е процъфтяваща.

 

Работната сила е значително променен. Като пример, преди три години независима възлагащия сайт Upwork имаше 1.5 милиона работещи на свободна практика, регистрирани, сега те са нагоре от 10 милиона. С тези демографски промени, сега има по-голяма конкуренция за работниците и служителите и да го кара разговор около минималната работна заплата, платен отпуск и правила за извънреден труд, който всички ще са ключови въпроси от изборите. Отиваме да чуем много дискусии около тези теми.

 

 

През следващите 12 месеца ще видим технологията помощ за рационализиране на свободна практика пазара, който трябва да помогне на производителността тласък в този сектор.

 

Не много ще се случи на политики мъдър.

Въвеждане на изборна година средства каквото се опасяват, че имате какво политики могат да се променят в правителството вероятно може да бъде отменено. Това означава, че всичко, което се случва с данъчна реформа или Obamacare, например, не е вероятно да се промени в близко бъдеще като предизборни години са склонни да бъдат мъртви политически години. Всеки ще се опитва да задържи кораба, така своя кандидат се избира.

 

Официалното откриване е 20 януари 2017, което е, когато вие ще видите промени в политиката, ако републиканец идва в кабинета. Изборите са във въздуха точно сега. Това е начин твърде рано да се предскаже какво ще се случи. Това е очарователно да гледате.

 

Свързани: Brands: Получи до датата, на Федералната търговска Насоки на Комисията

 

Средствата са затягане.

Там не са много големи ходове, направени в САЩ финансовите пазари по време на президентските избори години. Достъпът до капитал не изглежда като това ще стане по-лесно за малките предприятия, а високите разходи за здравеопазване и на служителите заплатите ще продължи да тежи върху сектора.

 

Големият въпрос е ще ФЕД повиши лихвите повече? Ако го направят, достъп до капитал ще затегне, заеми ще стане по-скъпо и икономиката вероятно ще омекоти.

 

Ако лихвените проценти вървят нагоре, там ще бъде други инвестиции, които ще бъдат по-привлекателни от фондовия пазар. Това е важно за собствениците на бизнес, тъй като много от тях имат спестявания, вложени в фондовия пазар. Това означава също, сега е добър момент да се заемат, а лихвите са ниски.

 

С очаква да излезе на Вашингтон тази година няма значително законодателство, има очаквания, че икономиката ще продължи да расте с умерени темпове през 2016 г. между 2% и 3 процента. Най-големият проблем от Вашингтон е способността на правителството да изплати дълга си, което вече е изхвърлен обратно към Март 2017.

 

Тази липса на движение на местно ниво карам дома на идеята, че макроикономическите сили ще имат по-голямо въздействие върху икономиката на САЩ през тази година.

 

Свързани: С Последни Работа Доклад Побой Прогнозите, Фед може да повиши лихвените проценти

 

Падащите цената на технологиите прави живота по-лесен.

Преди това, фирмите трябва да плащат много пари за данни и анализи. Автоматизация платформи са инструменти само голямо предприятие могат да си позволят. Въпреки това, тъй като разходите за технологии пада малките предприятия са получили достъп до данни, анализ и автоматизация платформи веднъж достъпни само за големия бизнес.

 

Днес, на малък бизнес може да каже къде техен интерес е, идващи от и отговарят на запитвания, които могат да се извършват само с помощта на милиони долари на инфраструктурата.

 

Силата на облака е най-накрая се реализира.

Технологията е все по-силна, по-бързо и по-евтино всяка година. В САЩ, ние говорихме за облак за дълго време, но 2016 ще бъде крайната реализация на облачните технологии. Ще бъде по-тежък в основната крива на приемане, което означава повече компании ще могат да се възползват от гъвкавостта на технологията осигурява.

 

Тъй като новите поколения идват през редиците, все повече фирми се местят в облачни технологии. Ние също така ще видите повече интеграции между софтуерните играчи. Много приложения, които в момента се разделят, например инструменти за съвместна работа или счетоводни платформи, ще започнат да се изгради по-дълбоки връзки. Бавно, но сигурно похода към облака е неизбежна. Това е голяма страна и голям пазар, но това, което се случва за шофиране тази тенденция е по-младото поколение и тяхното тласък за иновациите.

 

Възможностите за малкия бизнес и на сближаването на технологиите прави по-лесно отваряне и развиването на бизнес. Облакът, мобилни и повсеместен интернет размива националните и държавните бариери, отваряне на глобални възможности никога преди достъпно за малките предприятия.

 

Смята се, че около 70 процента от 28-те милиона американски малките предприятия, които биха могли да бъдат, използващи счетоводна платформа, не го правят. Но това започва да се променя, особено както виждаме повече поколението на хилядолетието влизат в работната сила. По-малките предприятия да използват технологии за оптимизиране на дейността им, толкова по-продуктивни те стават.