5-те най-луксозни частни самолета в света

1
Добави коментар
Magazine.bg
Magazine.bg

Когато става дума за летене, има много начини да пътуват със стил, ако сте в първа класа. Но нека си го кажем: Нищо не надминава притежаването на частен самолет. Не можем всички да бъдем милиардери но можем да се насладим на следващите снимки, и да помечтаем. Тези снимки правят мечтите доста лесни.
Ето един бърз поглед към петте най-луксозни частни самолети.

5. 12-местната Чесна, която струва – $ 26 милиона

Кабината предлага изобилие от пространство и уютни кресла. Самолета разполага с 15 големи прозорци, за да приведе в изобилие естествена светлина.

Самолета също има и просторна баня.

4. Еърбъс е един от водещите производители на частния самолети и разполага с разнообразие от луксозни частни самолети, които струват между $ 72 милиона и $ 110 милиона, в зависимост от големината им. В цената не е включена цената на оборудването в кабината.

Тук виждаме корпоративния самолет Еърбъс ACJ319, която може да се побере осем души спокойно. Това е най-широката и най-високата кабина от всички бизнес самолет с междуконтинентален диапазон.

Тези, които изберат да имат Еърбъс – VIP, ще имат също така и място за конферентна зала или трапезария.

3. За $ 65 милиона, можете да си купите на Гълфстрийм G650. Той има най-дългата кабина от всички частни самолети на пазара.

И банята предлага изобилие от пространство и модерен външен вид.

Самолетът предлага плюшени кресла, които могат да се накланят изцяло, когато искате да си почините.

2. Ембраер Лайнейдж 1000E е частен самолет предлага повече от 250 кубически метра пространство в луксозната си кабина. Това струва около $ 53 милиона.

Самолетът може да има пет големи кабини зони, в които могат да се поберат дивани и удобни кожени столове.

Самолета също така има и спалня с голямо легло и самостоятелен санитарен възел.

Както и баня със собствена душ кабина.

1. Боинг 747-8 VIP частен самолет, който е абсолютно зашеметяващ. Той предлага над 130 квадратни метра на пространство с каюта, салон, офис, и трапезария. Това е най-дългият и вторият най-голям самолет, строен някога.

Но за него по-добре е джобовете Ви да са дълбоки, защото ако го искате ще трябва да приготвите $ 367 милиона – без екстрите…

Източник: Business Insider