Samsung представи нови иновации, които променят чистенето в дома

1
Добави коментар
ipublic
ipublic

Практични функции и дизайн улесняват ежедневието на потребителите

София, 8.01.2016 г. – Samsung Electronics, световен лидер по отношение на иновациите при домакинските електроуреди, представи значими допълнения към своята продуктова линия от перални машини за 2016 г. Новите продукти осигуряват практични иновации, които променят начина, по който потребителите гледат на този вид електроуреди. Samsung показа за първи път тези иновации, заедно с революционни анонси в областта на домакинските електроуреди, по време на изложението за потребителска електроника CES 2016 (06-09 януари).

„Samsung се фокусира върху съчетаването на красив дизайн с практични иновации, за да създаде електроуреди, които помагат на клиентите да бъдат по-ефективни. След като събрахме информация как потребителите почистват своите домове, ние се заехме да създадем лесни за работа, но функционални решения, които да им помагат да се справят с всекидневните домашни задължения“, каза Джон Херингтън, старши вицепрезидент, генерален директор на Home Appliances, Samsung Electronics America. „Нашите най-нови перални машини показват отдадеността на Samsung във всички свои продукти да съчетава стил, смислени иновации и производителност“.

Перална машина, която работи спрямо вашия график
Изследвайки навиците на потребителите, Samsung разбира, че в бързината да се изперат мръсните дрехи през дългоочаквания уикенд или през натоварената седмица е лесно да пропуснете някой чорап, затова компанията има просто, но практично решение на това затруднение. Пералната машина разполага с първата в индустрията AddWash врата – малка вратичка, разположена върху основната врата на пералнята. Пералната машина с предно зареждане и AddWash осигурява на потребителите лесен начин да добавят някоя забравена дреха или повече перилен препарат, докато машината работи, без да се налага да източват водата, за да отворят основната врата.

Освен това, спестяващата време и усилия перална машина се грижи прането ви да бъде колко се може по-чисто и по-бързо изпрано. От внимателно изпиране на деликатните материи и напредничави технологии, които използват перилния препарат по-ефективно, до пълно изпиране в рамките на 30 минути, пералната машина на Samsung може да помогне на всяко семейство да се справи дори с най-трудните задачи, когато става въпрос за пране.

Пералната машина с предно зареждане и AddWash ще бъде пусната в продажба през пролетта на 2016 г.

Истинската еволюция в чистенето на дома
Като допълнение към прахосмукачките роботи POWERbot VR9000 и POWERbot Essential Robotic, Samsung е решена да преобрази пазара с представените два нови модела на изложението CES 2016 – POWERbot Turbo и POWERbot Essential Wi-Fi.

Samsung’s POWERbot Turbo предлага 70 пъти по-мощно засмукване спрямо моделите на водещ производител на прахосмукачки роботи , което прави модела най-надеждният асистент при почистването на дома. Моделът е снабден с Smart Control Wi-Fi свързаност и позволява на потребителите да контролират движението на робота от разстояние чрез смартфон. Функцията Select & Go™ създава виртуална карта на целия дом, достъпна от приложение на вашия смартфон, като всяка стая може да има отделно име. Функцията позволява на потребителите да изберат конкретни зони или стаи в дома, които се нуждаят от почистване. Потребителите трябва само да изберат стаята и прахосмукачката робот ще я почисти. Благодарение на модерните системи за дигитално картиране, роботите на Samsung могат буквално да „виждат“ своя път в дома и така предлагат изключително почистване без никакво усилие от страна на потребителите.

Моделът POWERbot Essential Wi-Fi осигурява 10 пъти по-голяма сила на засмукването, в сравнение в моделите на водеща марка за прахосмукачки роботи и също разполага с Wi-Fi, за да можете лесно да определяте времето за почистване и да включвате и изключвате робота.

И двата модела прахосмукачка робот са снабдени със системата Visionary Mapping™ Plus, с вградена дигитална камера и сензори, които засичат намиращите се в близост обекти и определят маршрута на робота в дома. Докато почиства, роботът запомня пътя, който е изминал като Digital Floorplan®, което е най-ефективният начин за последователно почистване на дома и навигация около обичайните препятствия. Роботите разполагат и със система Cyclone Force, която използва силни центробежни сили, за да събира и разделя мръсотия и твърди частици във външно отделение, като по този начин намалява запушването на филтъра и поддържа оптимална сила на засмукване.