Представяне на Huawei P8 Ревю

1
Добави коментар
magiva
magiva

Основни характеристики на Huawei P8:
5.2 инча;
1080p Full HD екран;
13 мегапиксела OIS камера;
Android 5.0 Lollipop;
2600mAh батерия.
Дизайн на Huawei P8
Метален корпус
Размери: 144.9 x 72.1 x 6.4 мм
Тегло: 144g

Huawei P8 изглежда и се усеща като по-скъп телефон, отколкото бихте предположили, като видите цената на етикета. Телефонът Huawei P8 е красиво изработен, като очевидно е вдъхновен от iPhone 6 и Sony Xperia Z3, но с по-ъгловат вид.

В Huawei P8 има няколко неща, които го отличават от конкуренцията, включително стъклото на гърба на телефона, където е поставена камерата. Предната страна на телефона е чиста, без търговска марка, без бутон и без пластмасово изглеждащи решетки за високоговорители.

Бутонът за включване и изключване, както и бутона за контрол на звука от дясната страна на Р8 са единствените физически бутони на Р8, и те са единствената ни истинска забелжка по дизайна на този телефон. Бутонът за включване и изключване е миниатюрен и е толкова близо до другия, че е възможно да се натисне грешен бутон.

С двойно натискане на бутона за намаляне се отваря камерата и прави снимка, докато екрана на телефона е изключен. Това е една добра функция, но би било по-лесно, ако бутона за включванечване и изключване е по-голям, по-далеч или на противоположната страна на телефона.

Huawei P8 е по-тежък от iPhone 6 и Samsung Galaxy S6, но е по-лек от HTC One М9 и изглежда чудесно, въпреки че струва почти двойно по-малко.

Аксесоари за Huawei P8 – калъфи и протектори

Аксесоарите, които се предлагат за Huawei P8, както обикновено са различни видове калъфи, гърбове, както и протектори за дисплей. Калъфът може да е флип, т.е. да има предна и задна част или да бъде само на задната част на телефона. Какъвто и калъф да изберете, трябва да защитите екрана при всички случаи. Това може да стане с обикновенно фолио протектор или удароустойчиво фолио или най добре да сложите закалено стъкло, което определено е най -добрия вариант да защитите екрана на вашия Huawei P8. Калъфи и протектори за Huawei P8 от TELEMOBIKA вижте тук.

Дисплей на Huawei P8
Големина: 5.2 инча;
Резолюция: 1080 x 1920 pixels (Full HD)
Вид екран: IPS LCD;
Стъкло на екрана: Gorilla Glass 3

Екранът на Huawei P8, който е 5.2-инчов е една идея по-голям от този на Galaxy S6, но тънкия панел води до това, че не заема твърде повече пространство. Това е един от най-добрите Full HD екрани, които сме виждали в телефон.

Екранът на P8 е изглежда добре при остри ъгли на видимост и се адаптира към променящите се условия на осветеност.

В заключение, може да обобщим, че това е един чудесен телефон, който ще се бори за клиенти с флагмените на другите марки, като цената, на която се предлага е най- конкурентна, спрямо водещите марки телефони

Сподели публикацията

Tweet

Сподели

Google+

Pinterest