Предопределеност и характеристики за родените на 09 януари

1
Добави коментар

9 януари

Действен човек с чувствителен и всеотдаен характер, изпитващ жизнена необхо­ди­мост от обществено утвърждаване и признание. Впечатлителна и емоционална на­ту­ра със завоевателски дух, отличаваща се с целенасочена градивност и широк ми­ро­глед. Може да бъде определен като практичен идеалист, за когото външните условия и среда имат преимуществено значение. Често търси изход в бягство от реалността или чрез различни експерименти.

  На родените на тази дата са присъщи и качества като изобретателност, пре­да­ност и съзнателност, чувство за лично достойнство и за отговорност. Целеустремени са и лесно се отдават на определена кауза, идея, мисия или идеал.

В близките отношения и сферата на чувствата това е предан и надежден човек, на когото може да се разчита. Трудно се влюбва, но когато го стори е завинаги. Понякога – повече от един брак.

Това е рождената дата на човеколюбив, артистичен, смел, умен и щедър човек с неспокоен, спортен дух и силна воля. Той е справедлив, състрадателен, вели­ко­ду­шен, амбициозен и самоотвержен, но умее лесно да си създава врагове. Постоянно е зает с нещо, напорист е и бързо реагира /често по първа сигнална система/ на всяка ситуация. Надарен е с лидерски качества, не умее да тушира споровете и не спира, до­като не постигне целите си. Не обича да му се месят и трудно понася критики. При­те­жава властен, понякога натрапчив характер, но и силно развито чувство за отговор­но­ст.

В много случаи през младостта индивидът често среща трудности при об­щу­ва­не­то си в дома, работата и/или в обществото, но след 40-те постига полагащия му се ус­пех, благодарение на своята целенасоченост, организаторски и административни спо­собности и заложби.

Този тип хора външно са непоколебими, дисциплинирани и твърди, но по природа имат добра и състрадателна душа. Добре се разбират с подчинените и са особено предани на собственото семейство и на родителите си. По природа са далновидни, горди, с лидерски заложби, не обичат  да се подчиняват и не повтарят грешките си по два пъти. Личността е твърда, упорита, неуморна,честолюбива, с до­ми­­ниращ харак­тер и обикновено не показва желанията си, за да не я сметнат за сла­ба. Хората я уважават заради нейната сила, воля и способности.

В делово и професионално измерение този човек в много случаи се ползва от благосклонното  отношение или от поддръжката на влиятелни хора. Животът обик­но­вено му дава възможност за успешна житейска реализация или издигане в общест­во­то.

Негативни страни: Непостоянство в характера. Вътрешно напрежение и емо­цио­нал­на  нестабилност. Мнителност, свръхчувствителност, агресивност, самозаблуди, от­мъс­­­тителност.

В здравословен план са възможни проблеми, свързани с ревматизъм, артроза, хи­пертония, астигматизъм, гастроентерит.

Родени на този ден: Карел Чапек (1890 г.) – чех. писател и драматург; Симон  дьо Бовоар (1908 г.) – фр. писателка; Ричард Никсън (1913 г.) – амер. бивш президент;  Стефан Дичев (1920 г.) – бълг. писател; Явор Милушев (1948 г.) – бълг. актьор; Венцислав Мартинов (1959 г.) – бълг. комик

Щастливи числа /за работа, хазарт и др./ през всеки месец:  9, 18, 27

Привличане с родени на числа от всички месеци:  3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24,27, 30

Съвместимост /партньори, брак/: Телец, Дева, Козирог

Цитат от книгата: Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. – Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016