Путин бе надигран категорично от млада джудистка | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

СХВАТКА
Путин бе надигран категорично от млада джудистка
Агресивната Ирина Заблудина не остави никакви шансове на президента и го тушира безмилостно

09 Януари 2016 18:08
1

принтирай

|

текст

ТВ — канал RT публикува в YouTube видеозапис от тренировката на руския президент с националния отбор по джудо на Русия.

Първоначално Путин загря с няколко спаринг-партньора, сред които и националният треньор Ецинора Гамба. Но най-оспорвана се оказа схватката с перспективната 28-годишна спортистка от Самара Ирина Заблудина, състезателка в категория до 57 кг. Тя е международен майстор на спорта и има десетки победи на ринга.

Путин започна схватката загрял от двубоя с Гамба, затова първоначално взе преднина. Но след това нещата се обърнаха в крайна сметка Заблудина тръшна Путин на пода. .

 

 

Коментирайки тренировката Путин не пропусна да отбележи, че му е направило добро впечатление „настървението“ на Заблудина: „Такова настървено момиче! Казва ми: Трябва да ви тръшна! И като ме подхвана!….

След тренировката президентът Путин подписа указ за предоставяне на руско гражданство на Ецинора Гамба. Олимпийският шампион Тагир Хайбулаев каза, че днес са провели една съвсем нормална тренировка и не е имало специални постановки, за да се харесат на президента.

Владимир Путин се занимава с джудо от 11 години, той е майстор на спорта по джудо и самбо. През септември 2006 г. е избран за почетен президент на Европейския съюз по джудо, а през 2010 получи почетна диплома „Доктор хонорис кауза по джудо“ от южнокорейския университе Енин. През ноември 2014 г.  Путин получи поредния си осми дан по карате „кьокушин“.