Професионален фотограф цени

1
Добави коментар
dimitar.kunev
dimitar.kunev

Професионален фотограф цени

 

Тук ще намерите кратка информация и цени за различните услуги които предлагам.

Ако искате нещо по-различно от предлаганите пакети, моля свържете се с мен!

За мен ще е удовослстие заедно да реализираме Вашата идея!

 

 

Сватбена фотография:

Заснемане на най-важния Ви ден. Пълно покриване на целия сватбен ден от подготовката на булката до последния ритуал в ресторанта. Художествена фотосесия на младоженците. Пакети с един или двама фотграфи.

Цени от 400лв

Повече информация…

 

Портрети:

Фотосесия в студио или в екстериорна среда. От изчистени класически изпълнения през Glamour и Fashion до… където Ви стигне въображението!

Цени от 150лв

Повече информация…

 

Бизнес портрети:

Фотосесия в моето студио или на място при клиента. Перфектния Бизнес портрет съобразен с Вашите професионални цели!

Цени от 10лв

Повече информация…

 

Мода:

Модна фотосесия в студио  или екстериорна среда. Заснемане на модна колекция за каталог и уеб или арт фотосесия в истински Fashion/Glamour стил! Продуктова фотография на дрехи и  аксесоари.

Цени от 50лв/час

Повече информация…

 

 

В ценообразуването се взима предвид времето за заснемане, времето за обработка и други разходи(пътни раззходи и др.). Погрешно е впечатлението че работата на фотографа приключва след завършването на заснемането. Професионалната фото техника която струва няколко хиляди лева е само инструмента на фотографа, към това трябва да добавим знанията, уменията и професионализма на фотографа придобити с години учене и усъвършенстване които всъщност са най-стойностни. Но тези две неща на куп са около половината работа. Следва обработката на снимките, тя е отделна „наука“ която в зависимост от крайната цел отнема часове, дни и дори седмици. Една заснета сватба например, отнема от 3 до 5 пълни работни дни само за подбор и обработка на заснетите кадри. Всичко това формулира предоставените от всеки професионален фотограф цени. Без който и да било от тези елементи не може да се постигне отличен краен резултат, което е най-важното когато плащате за дадена фотографска услуга. Благодаря че взимате това предвид!

 

Вижте и моята Facebook страница