Дървена кушетка за масаж W22

1
Добави коментар
Masajni.com
Masajni.com

Дървена кушетка за масаж W22

12 месеца гаранция от производителя!

Моделът се отличава с класически дизайн, предлагащ удобство, мобилност и функционалност. Преносима, двусекторна масажна кушетка. Снабден е с удобна чанта за транспортиране и съхранение. Сгъването и монтирането стават лесно, не изискват излишни усилия и време. Чудесен избор за мобилните масажисти.

Екстри:

*Удължител за глава – добавя към дължината на модела. Освен това осигурява допълнителен комфорт, придавайки ергономична позиция на тялото по време на процедура.

*Отвор за лице

*Подлакътници – те допринасят за удобството, добавяйки към широчината на кушетката и позволявайки комфортно облягане на ръцете. широчината и по този начин ще допълнят удобството за клиента.

Цветове: тъмно синьо.

Кушетката има здрава основа изработена от масивно буково дърво. Дизайнът на краката е допълнително подсилен и обновен за още по-голяма стабилност и издръжливост. Меките части са тапицирани с изкуствена кожа, характеризираща се с устойчивост и високо качество.- устойчива на преждевременно захабяване; лесна за почистване и поддръжка в отличен вид. Пълнежът е от плътен дунапрен, който за дълго ще запази своята перфектна форма и удобство.

Допълнителна информация:

Дължина: 186cм.

Широчина: 62cм.

Височина (регулируема): 61.5-86cм.

Издръжливост: 250 кг.

Тегло: 15 кг.

Масажната кушетка е изработена в Китай по най-високи стандарти и критерии, отговарящи на изискванията на Европейския съюз!

Гаранцията е една година, за всички с изключение на продуктите на NO.VA Professional, за тях производителят дава 3 години гаранция за фабричен дефект.
Техниката се ремонтира или заменя в двуседмичен срок.

Kогато  връщате  гаранционен продукт, транспортните разходи се поемат от вас. Oбратното изпращане на гаранционния продукт е за наша сметка.

Ако не сте доволни от  поръчана стока по каквато и да е причина можете да ни я върнете в 15 дневен срок след датата на получаване.

Нашите изисквания са продукта да бъде цял,  запазен, с опаковка и без механични увреждания.

Всички куриерски разходи се поемат от клиента.

Всички цени са с ДДС .