Кушетка За Масаж NO.VA Aero Plus NV31

1
Добави коментар
Masajni.com
Masajni.com

Кушетка За Масаж NO.VA Aero Plus NV31

  Модел     NO.VA Aero Plus NV31 Описание:     алуминиева масажна кушетка, трисекторна с повдигане Размери:     Д186*Ш70*В60-81 Товароносимост:     250 кг Опаковка:     1брой/1кашон Размер на кашона:     95*21*74cm Тегло:     18кг Ттегло с опаковка:     20кг Материали :     ПВЦ кожа, 5 см дунапрен алуминиева конструкция; изкуствена кожа подлакътници и удължител за глава, отвор за лице.

 36 месеца гаранция от производителя!

Модел NO.VA Aero Plus NV31 се отличава със своя изчистени стилен дизайн, пригоден за оптимално лесно сгъване и пренасяне. Кушетката е чудесен избор за мобилните масажисти, а също и за процедури в салон. Тя предлага изключително удобство за вашите клиенти и максимална практичност при работа.

Екстри:

*Мобилност и гъвкавост при работа. Лесно и бързо сгъване и монтиране. Към кушетката  получавате удобна чанта за пренасяне.

*Удължител за глава – за ергономична позиция и релаксация на тялото

*Отвор за лице  – за допълнителен комфорт

*Подлакътници – увеличават  широчината и допълват удобството.

*Трисекторен модел, с  повдигане.

Цветове:  черно или лилаво!

 

Рамката на модела е алуминиева, стабилна и издръжлива. Дизайнът на краката е обновен и проектиран така, че да направи кушетката още по-здрава и устойчива на натоварване. Тапицерията е качествена и устойчива ПВЦ кожа. Пълнежът на меките части е  5см плътен дунапрен, който ще запази перфектната си форма за дълго.

 

Характеристики:

Дължина: 186cм.

Широчина: 70cм.

Височина (регулируема): 60-81cм.

Издръжливост: 250 кг.

Тегло: 18 кг.

Масажната кушетка е изработена в  Китай по най-високи стандарти и критерии, отговарящи на изискванията на Европейския съюз!

Гаранцията е една година, за всички с изключение на продуктите на NO.VA Professional, за тях производителят дава 3 години гаранция за фабричен дефект.
Техниката се ремонтира или заменя в двуседмичен срок.

Kогато  връщате  гаранционен продукт, транспортните разходи се поемат от вас. Oбратното изпращане на гаранционния продукт е за наша сметка.

Ако не сте доволни от  поръчана стока по каквато и да е причина можете да ни я върнете в 15 дневен срок след датата на получаване.

Нашите изисквания са продукта да бъде цял,  запазен, с опаковка и без механични увреждания.

Всички куриерски разходи се поемат от клиента.

Всички цени са с ДДС .