„Едно танго с Маркес“ и Мария Сапунджиева тази вечер в Бургас

1
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Една от любимките на театралната публика – актрисата Мария Сапунджиева пристига в Бургастази вечер, за да представи моноспектакъла “Едно танго с Маркес”. Представлението ще се играе на сцената на НХК, с начален час 19 часа.

Автор на интерпретацията е самата Сапунджиева. Постановката и музикалната среда пък са дело на Бойко Богданов. Текстът поставя въпросите за равносметката, брака и човешкото достойнство през призмата на 25-ата годишнина на семейството на Маркиз де ла Верра.

“25 щастливи години” – пише на лицето на поканата за честването на годишнината. Отпечатана на най-скъпата хартия, с релефи и воден знак, пищно-цветно, с герба на вековната фамилия /и златните му орнаменти/, с най-изтънчения дизайн и шрифт, на които и най-преуспелият и заможен художник-любимец би завидял…

Къде, обаче, е щастието и в блясъка? Какво се крие зад гланца на поканата? Тези мисли не дават мира на тъжно остаряващата съпруга. Публиката ще има възможността да си ги зададе заедно със Сапунджиева тази вечер в НХК.

Моноспектакълът гостува в Бургас по покана на Маруся Русева и “Арт Ателие”. Билети можете да откриете на касата на НХК, както и на тел. 0894/898-098.