Интериорни решения с нови щори : Jabse.Ink : Напиши твоята историяИнтериорни решения с нови щори : Jabse.InK

1
Добави коментар
georgi1337
georgi1337

Обновяването на дома с помощта на нови модерни вертикални или хоризонтални щори е по-лесно от всякога благодарение на изключително богатия избор на модели, които предлагат фирмите днес. Докато преди години имахме възможност да монтираме само и единствено обикновени алуминиеви щори, които придаваха еднотипен интериор както у дома, така и в обществени сгради, днес можем да постигнем ефектен и атрактивен облик на дома си с различни модерни щори. На какъв вид щори ще спрете избора си е въпрос на вкус, личен стил и финансови възможности. Ето кратка информация за това с какво се отличават най-популярните модели външни и вътрешни щори.

Дървени хоризонтални щори – ефектни, стилни и красиви.

Този вид щори допринасят за класическия стил в дома. Те се изработват с изключително внимание от естествена палмова дървесина и усет към всеки детайл, носят настроение и топлина и са подходящ избор както за трапезария и хол, така и за спалнята. Можете да избирате дървени хоризонтални щори с различна ширина на ламелите, цветове и начин на монтаж. С покупката на този вид щори вие осигурявате изключителен уют в жилището и гарантирано качество и дълготрайност на щората.

Римски щори – позволяват ви да постигнете атрактивен и модерен щрих във всяко помещение.

Можете да изберете по-плътни римски щори, за да ограничите любопитните съседски погледи или по-леки и фини, за да придадете естетика и романтика на интериора. Този вид щори са подходящи както за стандартни прозорци, така и за по-нестандартни конструкции, което ги прави идеален избор за мансарди и тавански помещения. Текстилът, от който се изработват е устойчив на прах, миризма и може да се пере в пералня, което дава спокойствие и свобода на всяка домакиня. Освен това демонтирането на щорите е лесно и няма да ви създаде затруднения.

Външни ролетни щори – за уединение и максимално голям комфорт в дома.

Външните ролетни щори са сред най-предпочитаните щори. Подходящи и практични са както за апартаменти на по-ниските етажи, така и за такива, в които се цели пълно уединение, повече сигурност, топлина през зимата, сянка през лятото, шумоизолация. Този вид щори са добър избор не само за жилища, но и за ателиета, зъболекарски и лекарски кабинети, кантори и учреждения. Тяхната здравина, функционалност и удобство се съчетава с лесна поддръжка и естетичност. Цялото разнообразие от външни ролетни щори може да намерите тук: http://www.kamax.bg/p/Vanshni-roletni-shtori

Руло щори ден и нощ – романтични и различни.

Задвижват се с нежно синджирче, могат да се регулират и да бъдат както изцяло спуснати надолу или изцяло вдигнати, за да осигурят повече светлина в помещението. Имате възможност да избирате измежду най-различни цветове и имитации на дърво. Този вид щори са разработени специално, за да пасват най-добре на PVC дограми и да осигуряват оптимално засенчване в стаята. Подходящи са за малки и по-големи прозорци, а така също и за междинни врати, врати в коридори и пр. Кокетни и симпатични, този вид щори могат успешно да променят вида на стаята, да я освежат и направят гостоприемна и елегантна. Руло щори ден и нощ са създадени за хора със стил, за които е важно да оставят своя индивидуален почерк навсякъде в дома.