Сезон втори на „Пази се от живите мъртви“ започва на 11 април

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Излъчването на втория сезон на „Пази се от живите мъртви“ (“Fear the Walking Dead”), включваш 15 епизода в две части, ще започне в понеделник, 11ти април, когато ще бъде показан първият от първите седем епизода, а останалите осем ще могат да се видят по-късно през 2016 година.

Световният дебют на първия сезон на сериала счупи всички рекорди и нареди AMC Global сред първите 10 мрежи за вечерта на ключови регионални пазари в Европа, Латинска Америка, Азия, Африка и Близкия изток. Драмата зае и челното място сред първите сезони на всички сериали в кабелната история на САЩ по общ брой на зрителите и всички ключови демоверсии на живо.

Изпълнителни продуценти на филма “Пази се от живите мъртви”са щоурънърът Дейв Ериксон, Робърт Къркман, Гейл Ани Хърд, Грег Никотеро и Дейвид Алпърт, Филмът е заснет с участието на актьорите Ким Дикенс в ролята на Медисън, Клиф Къртис в ролята на Травис, Франк Дилейни в ролята на Ник, Алиша Дебнъм-Кери в ролята на Алиша, Рубен Блейдс в ролята на Дениъл, Мерседес Мейсън в ролята на Офелия, Лоренцо Джеймс Хенри в ролята на Крис и Колман Доминго в ролята на Странд. Продукцията на втория сезон на сериала започна миналия месец на полуостров Байя в Мексико в „Байя Студиос“, на чиято снимачна площада на фона на океана са заснети някои от най-успешните филми през последните години. Сезон първи завърши с това как Медисън, Травис и тяхното увеличено семейство бяха временно подслонени в комплекса от затворен тип на Странд с изглед към Тихия океан. Когато гражданското неподчинение продължава да нараства и мъртвите превземат Лос Анджелис, Странд се подготвя да избяга на голямата си яхта “Абигейл”, акостирала в близост до брега.

Новото предаване за AMC Global “Talking Dead” е с водещ Крис Хардуик, който кани членове на актьорския състав, продуценти и знаменитости да говорят за най-новите епизоди на “Пази се от живите мъртви” и представя кадри и интервюта зад кулисите.

Коментари

comments