Масажът свърши – Sexnovini.com

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Това се случи преди месец, когато варненските жеги тъкмо бяха започнали. Беше неделя следобед – разгара на горещината, когато телефона ми иззвъня. Бях се излегнал на дивана и мързела ме беше обзел тотално. Вдигнах телефона и се ободрих на секундата, чувайки приятен женски глас. Тя поиска посещение у тях, при което отговорих, че нямам ангажименти и мога да дойда и веднага. След кратка пауза, последва въпроса „А какви екстри мога да получа към масажа“. Отговорих и, че на място можем да се разберем, но в общи линии почти всичко, което поиска. Изглежда този отговор я удовлетвори и тя ми даде адреса си.
След 15 минути вече звънях на входната врата. От вътре се дочу тихо пошляпване на боси крака по пода и след секунда тя ми отвори. Беше миньонче около 160-165 см, обута с 3/4 бял клин плътно по краката и, под който прозираха бели прашки и малко добре оформено дупе. Не носеше сутиен, гърдите и бяха сравнително малки, но щръкналите под тениската й зърна, показваха готовност и желание за действие. От пръв поглед и дадох към 30-32 години и мисля, че доста точно я прецених. Представи се като Силвия, което ми хареса – повечето крият имената си сякаш съм данъчен в склад на едро. Заведе ме в спалнята, където имаше голямо легло с розови чаршафи. Седнах на ръба на леглото и започнах да разкопчавам ризата си. Тя стоеше на вратата и ме гледаше леко притеснено.
– Заповядай, чувствай се като у дома си – опитах да разчупя леда и тя се засмя. – Съблечи се и се настани както ти е удобно.
– Всичко ли да махам – попита ме все още усмихната.
– Както решиш, но не мога да свърша нищо ако си облечена.
Отново се разсмя и започна да се съблича. Аз стоях гол до кръста, облегнат на леглото и я гледах. Първо си махна тениската, да, нямаше сутиен но гърдите й, въпреки че бяха малки, бяха чудесно оформени с щръкнали напред зърна. Клинчето се изхлузи бавно, изкарвайки на показ две прекрасни гладки крачета. Не знам защо, но миньончетата винаги са ме възбуждали страшно много и малкият ми приятел ми напомни за това размърдвайки се нервно.
Легна по корем, оставайки само по прашки.
– Готова ли си?- попитах я и тя ми отговори положително.
Седнах на ръба на леглото до нея и започнах да я мажа с масажното олио. Размазах го по гърба и и леко я масажирах с длани. След това се придвижих надолу към дупето и краката й. Неприятно беше, че леглото беше доста широко, а тя бе легнала в средата му, при което на мен ми беше доста неудобно да я достигам от далечната й страна. В един момент тя се усети.
– Май не ти е много удобно така.
– Ами не много – усмихнах се.
– Тогава ела и застани над мен.
– Ще си изцапам панталона отговорих машинално.
Тя се обърна към мен и ме погледна с укор.
– Още ли си с него?
Не чаках втора покана, събух си панталона и по слипове седнах върху краката й и вече доста по-удобно продължих. Докато разтривах дупето и кръста й, усетих че тя нещо нервно се размърда.
– Всичко наред ли е? – попитах я.
– Да, но… мислех си за нещо малко по-така…
– ОК, но ще трябва да се отървем от тези – и подръпнах лекичко ръба на прашките и.
Тя само тихо измънка „мхм“ и отпусна ръце настрани. Хванах ластика на прашките и бавно ги изхлузих. Тя леко повдигна дупето си, за да ги сваля по-лесно. Останала без бельо ми беше много по-лесно да се съсредоточа върху удоволствието й. Изстисках малко олио в шепата си, с другата си ръка разтворих бузката на дупето й и излях олиото по цялото протежение на цепката. То се стече, за момент се спря върху розовия й анус и продължи надолу. Започнах да го размазвам леко, масажирайки я с другата ръка по плешките, а с дясната си знаех работата. Нагоре-надолу, нагоре-надолу, от сливката до ануса и обратно. Тя взе да диша тежко и да се извива под ръцете ми.
– Много е приятно, искам още – изстена тя.
– Само кажи какво искаш.
Тя се раздвижи и хвана хуя ми през слиповете. Бях се възбудил доста и малкия ми приятел далеч не беше вече малък.
– Това искам – каза тя, бръкна и го стисна в шепата си.
Започна леко да движи ръката си нагоре-надолу. Беше много възбудена, тъй като го стискаше доста силно, но на мен ми хареса. Вкарвах и изкарвах двата си пръста от сливката и. Тя потрепваше и стенеше от екстаз. Беше мокра, много мокра. Не само от олиото, соковете и се изливаха от нея. Тя течеше.
– Давай – прошепна тихо.
Не чаках втора покана. Свалих слиповете си и се просегнах за презерватива в джоба на палталона. Нахлузих го и излях малко олио върху него. Тя пак се просегна и го размаза хубаво от горе до долу. Застанах над нея и разтворих дупето й. Анусът й ме гледаше предизвикателно и си мислех какво ли е да чукам това малко стегнато дупенце. Тя хвана члена ми и го постави на входа на путето си. Соковете се стичаха от нея, издавайки възбудата и готовността й да го поеме целия.
– Не се притеснявай – изпъшка тя.- Давай смело.
Разбрах какво има предвид. Тя бе 165 см, аз 195 с респективно, доста голям хуй.
Тя го сложи на входа на течащата си хралупка и стисна задника си с две ръце. Бавно започнах да го вкарвам. След като главичката влезе, имах чувството, че сякаш някой ме натисна отгоре й и след секунда вече го бях вкарал целия. Не осъзнах, че в путето на такова миньонче мога да го набутам целия, но сякаш беше направен за там. Соковете й продължаваха да се изливат докато я чуках и се стичаха по топките и краката ми. Тя стенеше и мачкаше дупето си, извивайки се като змия под мен. Чувството бе невероятно. Гледах как хуя ми излиза до ръба на главичката и след това пак целия изчезва във течащата й путка и при всеки няколко тласъка, от нея се процеждаха още и още сокове.
Усетих, че съм на ръба да свърша, но нямаше как, тя бе важната в случая и с много воля си наложих да се успокоя.
Тя обаче явно не искаше грам спокойствие. Както стискаше и мачкаше дупето си постоянно, в един момент едната й ръка се насочи към ануса и и започна да го търка с два пръста. Усещах че ще се пръсна и не можех да стискам повече. Извадих го рязко от сливката й при което изпръскаха сокове по голяма част от леглото.
– Остави на мен, казах и отместих ръката й.
Взех маслото и изцедих сериозно количество върху розовата й дупчица. Тя вече се беше доста отпуснала, тъй като от малката розова точица в началото, сега не бе останала и следа. Анусът й бе много отпуснат и в центъра му вече ме гледаше предизвикателно малката черна дупчица към дълбините на удоволствието. Олиото се насъбра там и аз започнах. Вкарах показалеца си бавно и се учудих колко лесно влезе. Сякаш ме бе чакала цял ден. Раздвижих го веднъж щом беше вътре и започнах леко да го движа нагоре-надолу. Тя вече не издържаше. Дясната й ръка беше под корема и търкаше клитора си като обезумяла. С лявата стискаше хуя ми, но слава богу, не я движеше много,че иначе щях да изгърмя. Вкарах и втори пръст в розовата хралупка на дупето й. Започнах да чукам ануса й с два пръста, които се движеха невероятно гладко, благодарение на олиото, примесено със соковете й, които изобилстваха. Внезапно тя се размърда, просегна се и придърпа една голяма възглавница, която се търкаляше на края на леглото. Надигна се леко и я сложи под корема си. Така дупето й се вдигна доста нагоре и се озова точно на височината на пениса ми. Без да каже дума, тя се надигна леко и залепи ануса си на върха на главичката ми. Насочи хуя ми с ръка и се натисна назад. Усещайки как главичката започна да прониква в мазната хралупка, аз започнах леко да натискам. Не трябваха много усилия. Беше толкова мокра и отпусната. Главичката влезе цялата и в този момент стегнатия й анус обгърна ствола на хуя ми и започна да го поглъща малко по малко. Усещането беше върховно. Тя пъшкаше и на моменти леко викаше и се натискаше все повече в мен. Извадих ръката й изпод корема и започнах да търкам клитора й вместо нея. Беше мокър и много набъбнал. Диво го премятах между пръстите си и тялото й се тресеше от конвулсиите. Разбрах, че е близо до края и започнах да й го набивам все по-силно в задника. Тя вече крещеше от възбуда. Аз също отново бях на края на издръжливостта си, гледайки как 20 сантиметровия ми хуй изчезва целия в дупето на тази мъничка мръсница и тя се кефи от това.
Секунди след това, усетих колвулсиите да се разливат по тялото й и тя се разтресе цялата. Ръката с която търках клитора й беше цялата мокра. Тя се надигна и я хвана докато конвулсиите й утихнат. Извадих бавно члена си от ануса й, който приятно измляска в момента, в който го освободих и остана полуотворен.
Свалих презерватива и я погалих по дупето с намерение да почна да се обличам.
– Чакай, ами ти? – надигна се тя леко от леглото, все още потна и леко трепереща.
– Аз съм ОК, казах й и се усмихнах.
– О не, я ела тук.
Придърпа ме и забелязах перверзното пламъче в очите й когато стисна все още надървения ми хуй и се надвеси към мен. И така стоях на колене на леглото, тя също на колене се наведе и страстно го налапа… Бях потресен, не очаквах, че това малко 165 см миньонче е способно да го поеме така. Стискаше ме за дупето и ме натискаше към главата си. Когато вече не можеше да поеме повече, езика и започна да облизва ствола ми и леко го изкара. После пак и пак, слюнката се стичаше от устата по хуя ми и на леглото, но явно това изобщо не я притесняваше. Тя мляскаше и го поемаше с такава страст, че за 30 секунди бях готов.
– Ще свърша – изпъшках със сетни сили.
Тя изобщо не ми обърна внимание, пусна дупето ми и без да вади хуя ми от устата си, продължи да се движи и леко да движи ръката си напред-назад по тази част от пениса ми, която беше вън от устата и. В този момент на свой ред усетих конвулсиите. Тялото ми се стегна като опъната струна и изведнъж струната беше дръпната. Усетих как спермата избликна с такова налягане, че имах чувството, че не съм правил секс от 1 месец. Тя изобщо не реагира, спермата течеше и се изстрелваше право в устата й, а тя се кефеше и продължаваше да го смуче. В един момент се спря за малко, преглътна и продължи. Имах чувството, че спермата ми никога няма да спре да изтича, сякаш за секунда пак напълних устичката й. Тя пак само преглътна и този път вече бавно го извади от устата си. Започна да го облизва и да ме гледа право в лицето с перверзните си сиви очи. Облиза хуя ми от върха на главичката до топките и обратно, след това засмука пак главичката ми, обирайки последните капки от нея, погледна ме и се усмихна.
– Сега вече масажа свърши, каза ми и се засмя.
– О, да, свърши… отговорих все още зашеметен.
След това си взех душ и се облякох. Тя все още лежеше на леглото вече по гръб. Чаршафите бяха подгизнали и целите на петна от олиото и най-вече нейните сокове.
Да, определено масажа свърши…