Блог на Бутик Mon Cher by CB

1
Добави коментар
alexppp
alexppp

Всеки път, когато си представим пола с висока талия, в главата ни изниква спомен за нещо ретро или строга елегантност. Без значение дали е тип молив, права или цилиндричен модел, за сезон пролет-лято 2014г., тя се завръща на модния подиум под съвсем съвременен блясък.

Вечния въпрос “Да бъдеш или да не бъдеш”, в модата може да се дефинира, като ризите ли стават по-къси или просто полите са по-издължени? Отговорът е един, и той е че горещите дни ще са с подчертана талия и освен, че оптически издължават фигурата, те се вписват в различни стилове, а не както до сега познатия ни – офис етикет.

Марки като Lacoste, пречупват дизайна на полата и я превръщат в спортен модел. Stella MacCartney и Badley Mischka пък преобразяват силуета в по-небрежен и залагат на по- леки материи.

Michael Kors създава цели костюми, подходящи, както за ежедневието, така и за коктейл на плажа.

От Burberry пък  експериментрират в съчетанието на райе и точки. Смела комбинация, но рискът е оправдан, защото последиците от него са изваяна фигура.

Българската марка Mon Cher by CB също имат своя визия за този стайлинг, като го представят в романтична дантела и бонбонено розов цвят, съчетание, което ви гарантира сексапилно излъчване, като това на Златка Райкова.

Източник: VipNews.bg