Фен клуб на Чаатай Улусой в България

1
Добави коментар
huligankata
huligankata

Виктория Александрова, най-голямата почитателка на Чаатай Улусой в България.

Здравейте аз съм Виктория Александрова от София. Редовно следя вашия сайт. Пиша ви по повод турската звезда Чаатай Улусой. Успях да създам негов български фен клуб и на 24 октомври част от феновете се събрахме на нашата първа сбирка. Беше незабравимо преживяване за всички нас. Основната ни цел е да покажем на нашия любимец Чаатай колко го обичаме и, че го очакваме скоро в България – така започва писмото на Вики към ХУЛИГАНКАТА. Разбира се, че интернет палавницата потърси и повече информация за страстта на българските почитатели към популярната турска звезда:

Колко човека сте във фен клуба на Чаатай и как се събрахте?
В момента в фен групата в фейсбук сме 382 души
Имате ли входящ тест за нови хора (усмихва се)?
Не нямаме входящ тест. Всеки е добре дошъл
Защо ти харесва този артист?
Чаатай ми е любимия актьор възхищавам му се за таланта и най вече, че въпреки цялата слава около него е запазил скромността си и не е забравил миналото си.
Какви са последните новини около него?
В момента е фокусиран около работата си. От 25-ти декември новия му филм Див Мед – Delibal излезе в кината и вече е достигнал почти 1 милион гледания. Чаатай направи и няколко премиери на филма в различни части на Турция, както и в Германия. Много бихме искали и тук, в България, да го пуснат в кината и да го посрещнем всички заедно.
Ако Улусой дойде в България какво посрещане ще му устроите и какво ще му кажете?
Ако дойде в България всички членове на фен клуба ще го посрещнем на летището ще му кажем, че винаги може да разчита на българските си фенове и, че ще се грижим да поддържаме неговата известност тук.
А имате ли стратегия как да го докарате в България?

Част от фен клуба на Чаатай Улусой.

През септември аз и моето семейство бяхме в Истанбул и посетихме неговия в офис. За съжаление той беше в Америка и не успяхме да го видим, но ни посрещна жената, която менажира офиса. Разказахме й за България, че се сформира негов фен клуб тук и тя беше очарована. Потвърди, че ще му предаде информацията. След нашата фенска сбирка през октомври му изпратихме някои снимки. Надяваме се, че се е зарадвал и скоро да го посрещнем.
Ако той сега може да ви прочете, какво ще му кажете?
Много искам това да стигне до него и ще му кажа както се казва по турски Hos geldiniz Bulgaristan cagatay – Добре дошъл си в България Чаатай !
Групата е Чаатай Улусой официален фен клуб в България
страницата Cagatay Ulusoy – BG Fans

Чаатай Улусой- звездата!