Какво да му подариш за Св. Валентин

1
Добави коментар

След два дни е Св. Валентин. Ако все още не си избрала подарък за гаджето, тази статия може да ти бъде полезна и да ти даде някакви насоки. Всеки мъж е различен и е трудно да се каже какво точно ще зарадва твоя човек, но едно е сигурно – мъжете НЕ се радват на подарък чорапи

Но шегата настрана! Трябва да вземеш наистина готин подарък на гаджето си, за да успееш да го зарадваш за Деня на влюбените, без значение дали ще празнувате или не. Дори тези, които отричат празника, тайно се надяват на поне някакъв дребен подарък от любимия човек.

Ако приятелят ти ходи на работа или от време на време посещава официални събития, може да му вземеш нещо подходящо за тези случаи – риза, вратовръзка, хубав кожен колан, табакера, портмоне. Ако обича да чете, вземи му някоя хубава книга, която си сигурна, че той няма или пък му купи бутилка качествен алкохол, който ще изпиете на връх празника или той ще отвори, когато има специален повод за това. На следващата ви година, например. Понякога не е важно какъв точно е подарък, важни са изненадата, опаковката и дизайнът. подаръци за свети валентин

Всеки мъж си има предпочитания за подарък, като това зависи основно от нещата, от които се интересува. Ако гаджето ти иска да отиде на концерта на One Republic, но още не си е взел билети или просто не може да си го позволи, ако ти имаш нужните финансови средства – направи го. Със сигурност ще го изненадаш и ще му покажеш колко много държиш на него и колко е важно за теб да виждаш усмивка на лицето му. Може да му направиш романтична вечеря на свещи, без значение дали можеш да готвиш или не. Ако можеш – супер, ще му приготвиш нещо вкусно, от което ще си оближе пръстите. Ако не можеш, може да помолиш майка си за помощ или да поръчаш нещо по телефона. Все пак в такъв момент не храната е най-важното нещо, а това, че сте заедно и че се обичате. Подаръците може да не останат, но спомените са вечни!

Ако гаджето ти си пада по изкуството, може да се спреш на някаква хубава картина или чаша с изображение на любимата му картина или художник. Ако не намериш някъде, може да я поръчаш в почти всяко фото ателие. Може да му подариш и тениска с някой готин надпис или картинка.

Ако сте от няколко години заедно и сте си правили много подаръци, сигурно трудно ще се сетиш за нещо, с което да го изненадаш. Затова е най-добре да му направиш вкусна вечеря и да се облечеш със секси бельо, което той да свали преди или след като хапнете.

Ето още една идея за подарък:

Комплект Be Horny съчетава идеалните аксесоари, за да бъде любовната игра пълноценна. Насладете се на всеки миг прекаран с вашия партньор/ка, изпитайте хиляди нови моменти на страстни наслади!

Like this:

Like Loading…

Related