Горе в планината – Sexnovini.com

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Горе в планината, сред дивата природа – далеч от цивилизацията, хората някак си по-лесно се сближават и задръжките бързо падат. Също като кристално чистият въздух, отношенията помежду им се избистрят и се случват изненадващи, и наглед немислими обрати и развръзки. Както се случи с Галя и нейните двама ухажори. Шармантната брюнетка се беше качила на хижата с единия от тях – постоянното й гадже Пешо, а там срещна другия – снажния и красив като манекен Виктор. Поставиха Пешо пред свършен факт – момичето, което мислеше че познава толкова добре, за едно денонощие сякаш се бе превърнало в съвършено друг човек. -Искам да си направим тройка, за да реша с кого от двама ви ще остана! – заяви му тя на моравата пред хижата, държейки за ръка новия си ухажор. В първият момент Пешо реши, че това е някаква тъпа, безвкусна шега, но разбра, че Галя е напълно сериозна. Влязоха вътре. Говориха. Опита да я разубеди. Умолява. Заплашва. Викаше и нашепваше заклинания. Предложи й брак. Предложи й да си тръгнат още сега и да забравят за станалото – той щеше да й прости. Но приятелката му бе непоклатима. Трябваше да си тръгне след това предателство, ако му бе останала някаква гордост и самоуважение, да си тръгне и да я остави… Да я забрави… Но не можеше, обичаше я прекалено много, прекалено силно, за да я отстъпи на друг толкова лесно, “без бой”… Накрая, макар и сринат психически, Пешо все пак намери сили да й се усмихне тъжно и изрече с много мъка в гласа си: -Добре, така да бъде! Това е лудост, но за теб съм готов на всичко!
Галя наистина бе раздвоена. Срещна Виктор на една урва, където младият мъж я спаси от сигурна смърт, когато едва не политна в пропастта, след като се подхлъзна на мокър камък. Очарована от усмивката и красивото тяло на спасителя си, чаровната брюнетка бе привлечена неудържимо. Тя обичаше своя верен и удобен като стари домашни чехли Пешко, но този чистокръвен жребец беше нещо съвсем различно. Беше толкова силен и красив – мускулест като атлет, въплъщение на грубата сила. И едновременно с това притежаваше детско лице, толкова нежен и сладък. Той буквално разтърси душата й със сексапила, който излъчваше… !
Вътре в хижата, в стаята на доскорошната щастлива двойка, двамата конкуренти се опитваха да впечатлят Галя с размер и ласки. По отношение на размера Пешо определено изгуби състезанието, но затова пък навакса точки с майсторската шпакла, която й направи. Неговото предимство се състоеше в това, че знаеше отлично какво харесва тя и как да я докосва…
Галя се наслаждаваше на едрия, строен кур на Виктор. Сочните й устни лакомо засмукваха главичката, после езикът й се плъзна надолу по ствола, масажирайки с ръчичка твърдите му, настръхнали топки. Изпитваше огромно удоволствие от този прекрасен пенис и не го скриваше. А след като му се наслади орално, тя го пожела и в пичката си, която вече тръпнеше в очакване, подмокрена от шпаклата на гаджето й. Надупи се хубаво на пода, опирайки се на ръба на леглото, а младежът, чието име на латински означаваше “Победител”, я покори от задна прашка. Набута й го в мократа пичка, преплете ръце на кръст отзад на талията й, сграбчвайки я отстрани за кръста и започна напористо да я ебе.
В същото време Пешо, който още таеше надежда за решителен обрат в негова полза, се излегна пред любимата си и й подаде в устата надървения си пенис. Защото колкото и да го болеше да я гледа с друг мъж, толкова бе и възбуден от гледката. С не по-слабо желание Галя налапа члена му и започна да го гали с устни. Раздвоената брюнетка бе силно възбудена от възможността да се наслади на два хуя едновременно и доста шумно изразяваше задоволството си. Може би това беше решението, мина му през акъла на Пешо, трябва да преминат към по-свободни отношения и повече да експериментират в секса. Тази тройка беше добро начало…
Малко по-късно желаният обрат настъпи и с Виктор си размениха ролите. Галя сама пожела тази смяна и с много плам яхна хуя му. Леко разочарованият расов жребец мина пред нея и й го подаде в устата… А Галя не знаеше насита. Чукаше единия, смучеше другия и стенеше високо, изживявайки един подир друг оргазъм след оргазъм.
Двамата мъже се завъртяха още няколко пъти в странния си дуел, служейки си умело с “шпагите” си. Пешо пръв й го заби в ануса, но пък Виктор беше този, който в “сандвича” я еба отзад. Млада и сочна като прасковка, Галя ги възбуждаше и предизвикваше да дадат най-доброто от себе си. Тя беше от онези жени, за които всеки мъж си струваше да се бори. Притежаваше страхотно тяло и бликащ сексапил, които омайваха до полуда мъжете.