Малки идеи за Свети Валентин

1
Добави коментар

Много хора по света вече са започнали да се подготвят за празника на влюбените – купуват картички и подаръци, някои са започнали да се замислят и какво да напишат на валентинките си. Ако все още не сте решили как да прекарате празника с любимия си, ви предлагаме няколко идеи, за това как да направите вашия Свети Валентин незабравим.

1. Картичката
Подготвяте на любимия си изненада, но той не знае какво го очаква вечерта? Дайте му любовна картичка, с която го каните на вечеря. В магазините можете да намерите много картички, свързани с този ден, но ще е най-добре, ако направите тази валентинка сами, като използвате някой от долните три начина:
– вземете, например, червена хартия с формат А4 и я сгънете на половина. От бяла хартия изрежете две сърца, на които можете да залепите стикери с картинки по ваш избор. След това залепете сърцата на картичката. Завържете на панделки две лентички и ги залепете над сърцата. И вашата картичка е почти готова – остава само да я надпишете!
– вземете бял плътен лист хартия и го сгънете на две. От разноцветни хартиени листи изрежете няколко сърца, които разрежете на половина. След това внимателно залепете половинките на белия лист, като комбинирате в едно сърце, половинки с различен цвят.
– много проста, но в същото време наистина ефектна картичка може да направите, като сгънете бял лист хартия на две, а от друг лист – червен – изрежете едно голямо сърце, което да залепите на картичката. На сърцето можете да напишете каквото любовно послание искате.

2. Подредба на масата
Какъв Ден на влюбените ще е, ако няма романтична вечеря? За да създадете една наистина любовна атмосфера, акцентирайте върху два цвята: бял и червен. Ще са ви необходими бяла или червена покривка за маса, малка ваза, червени чинии, бели салфетки и прибори за хранене. Във вазата подредете свежи червени цветя, чиниите сложете върху белите салфетки, ако покривката ви е червена. Отгоре сложете бели салфетки за ръце и няколко изрязани от хартия сърчица с различни любовни послания. Подредбата на масата може да допълните със свещи и разпръснати хартиени сърчица и цветни листенца. подаръци за свети валентин

3. Пътят към сърцето минава през стомаха
Романтичната вечеря е невъзможна без оригинални ястия. Впечатлете любимия си, като подготвите една незабравимо вкусна вечеря за двама.

4. Гледайте романтичен филм
След прекрасната вечеря спокойно можете да се отдадете на някой романтичен филм с по чаша вино в ръце. Това, на кое заглавие ще се спрете, зависи само от вашите предпочитания!

Също така може да вземете този комплект и да се позабавлявате:

Секси комплект Be naughty in Black – Едва ли ще остане мъж, който ще остане безразличен към подобна изненада. Изживейте горещи, палави и страстни нощи в компанията на нашите аксесоари.

Like this:

Like Loading…

Related