Възможност за почивка в Боровец New

1
Добави коментар
georgi1337
georgi1337

Факт е, че красивият Боровец е най- старият зимен курорт на Балканския полуостров. През лятото той е известен с уникалните си маршрути за туризъм. Боровец се намира в северната част на Рила и на 1350м височина. Заобиколен е изцяло от борови гори, а над него е връх Мусала. Курортът е близо до столицата и е предпочитан не само за дълга ски ваканция, но и за уикендите. В самото начало курортът започва съществуването си като любима ловна територия на българските царе, след това прераства в истинско курортно селище. Зимно време се посещава заради добрите възможности за ски туризъм, а през лятото, за да избягат хората от жегата и да се потопят в красивата планинска природа и кристално чист въздух.

Боровец разполага с чудесни хотели, къщи и комплекси, осигуряващи уют, съвременни удобства и забавления на гостите си. Това се отнася и за комплексът „Чамкория Чалетс“. Той е разположен в местността „Бялата поляна“. Разполага с 6 еднакви вили и една основна сграда, в която са разположени апартаментите. Вилите разполагат с по 4 спални, 3 бани, всекидневна стая с кухня и трапезария, както две тераси. Всекидневните във вилите се намират на последния етаж, за да могат да осигурят на гостите красиви планински гледки. Някои от вилите имат сауна. В главната сграда се намират апартаментите, които се отдават за ползване на гостите. В тази сграда има и мини- маркет, бар- бистро, плувен басейн, джакузи и сауна. Предлагат се апартаменти, като всеки от тях има обзаведена кухня. Плувния басейн, джакузито, сауната и бар-бистрото се ползват от гостите само през зимата.

Комплексът е съвсем близо до курорта и през зимата на гостите се предлага транспорт до центъра на Боровец и обратно. В апартаментите минималният срок за престой е две нощувки, а при вилите- 3 нощувки. Ако направите резервация за повече от 2 нощувки в апартамент или 3 нощувки във вила можете да ползвате 15% отстъпка. Туристическа такса, която е 0.40 лв. на ден за човек, се заплаща отделно.

Комплексът осигурява ски оборудване под наем, ако гостите не разполагат с такова. Продават се лифт карти. Можете да разчитате на индивидуално обучение от ски специалист. Транспортът до пистите също е организиран, като от него можете да се възползвате в интервала от 8 до 20ч.

Още възможности може да намерите на следната страница: http://www.onfire.bg/bg/offers/category/103/Borovetz.html