Предопределеност и характеристики за родените на 16 януари

1
Добави коментар

16 януари

Това е рождената дата на енергичен, щедър, взискателен, горд и устойчив човек с богата душевност и потаен характер. Той обича да се  отличава от околните, но често се нуждае да бъде стимулиран и  “подтикван”  от хора и обстоятелства.

Не се спира, докато не постигне целите си. Разсъждава трезво и добре оценява своите въз­мож­ности. Той е индивидуалист, притежаващ аналитичен и остър ум. Мечтател и един вид отшелник, който предпочита да живее в свой собствен, измислен свят по собствени пра­вила. По природа е едновременно възвишен идеалист и материалист, изпъл­ни­те­лен и дори педантичен, склонен към упорстване. Търси  изключителните неща в жи­во­та, проявявайки влечение към удоволствията и разнообразието. Ако не ги открие е скло­нен към затваряне в себе си. Обича промените, но не и суетата и многото хора.

В близките отношения и чувствата тази личност е любящ, предан и надежден идеалист, стремящ се към стабилен брачен съюз. Понякога може да се държи от­чуж­де­но, но всъщност се стреми към взаимност и любов. Силно привързана е към семей­ст­вото,  децата, природата и животните.

Родените на тази дата са хора обикновено непредвидими в действията и пове­де­нието си, често колебаещи се между подчинението и стремежа си към налагане. Адаптивни или трудно приспособими са в зависимост от средата и обстоятелствата. Не се спират, докато не постигнат набелязаната цел, към която вървят с гордо вдигната глава. Житейският им път обикновено е белязан от сравнително бавно, но постоянно еволютивно развитие. Податливи са на променливи настроения и се нуж­даят от повече разбиране и общуване.

Този тип хора умеят да въздействат на околните, благодарение на своя  интелект и оригиналност, като предпочитат хора на своето интелектуално ниво. Не обичат да им се месят в плановете. Нуждаят се от внимание, но не правят особени усилия да го спе­че­лят.

Представителят на тази рождена дата се характеризира и с това, че е независим, смел и енергичен човек. Рядко греши, ако следва своята интуиция. Той е съоб­ра­зи­те­лен, остроумен и често идват при него за съвет или поддръжка. Във взаимо­от­но­ше­ния­та е верен приятел/партньор и обикновено е душата на компанията, привличаща противоположния пол. От друга страна е раним и податлив на нервно напрежение, скло­нен да си създава усложнения, а после да страда от последствията.

В делови и професионален план  от  редицата на родените на тази дата често из­лизат добри изследователи-практици, художници, режисьори, артисти, писатели, жур­на­листи и др.

Негативни страни: Свръхчувствителност, колебливост, податливост на стрес и де­пре­сии. Пасивност, егоцентризъм, инат. Грешки в избора и ориентацията. Неустой­чи­вост и непостоянство, ако се чувства неразбран от околните.

В здравословен аспект  са възможни проблеми, свързани с неочаквани заболя­ва­ния, бели дробове, стомашно-чревен тракт, тахикардия.

Родени на този ден: Мерилин Хорн (1934 г.) – амер. оперна певица; Алек Попов (1966 г.) – бълг. писател; Кейт Мос (1974 г.) – англ. топ-модел

Щастливи числа /за работа, хазарт и др./ през всеки месец:  2, 7, 11 16, 20, 25, 29

Привличане с родени на числа от всички месеци:  2, 7, 11 16, 20, 25, 29

Съвместимост /партньори, брак/: Телец, Дева, Козирог

Цитат от книгата : Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. – Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016