Мъжката ерекция и потентност – причини, симптоми и лечение. | Здравни теми

1
Добави коментар
megasmart
megasmart

Все по-често започва да се говори за така наречения синдром „МЪЖКА СЛАБОСТ“ или „ЕРЕКТАЛНА ДИСФУНКЦИЯ“, при който съвременният мъж изпитва неудовлетвореност от качеството и продължителността на своята ерекция. Не по-рядко се наблюдава и нарушение в процесите на сперматогенеза, при които качествето на сперматозоидите и семенната течност са нарушени до нива, които намаляват рязко оплодителните способности на спермата.

Световната здравна организация отчита статистически данни за последното десетилетие, които показват, че 86% от мъжете на средна възраст нямат пълноценен полов живот поради физическа невъзможност да задържат достатъчно дълго време своята ерекция. Към този факт се причисляват и нежеланието за секс, вследствие незадоволяване на партньорките, намаляване на удоволствието от половия акт, нарушено качество на спермата и други оплаквания, които споделят пациентите.

 

За подпомагане на „Еректалната дисфунция“, медицината непрекъснато провежда изследвания и експерименти, целящи да открият точните елементи, които да запълнят липсите на организма и възстановят нормалните нива на хормони, микро и макроелементи и витамини, така че тези застрашаващи цифри да бъдат намалени.

По последни данни комбинацията от четири взаимнодопълващи се билки: бабини зъби /Tribulus terrestris/, магарешки трън /Onopordum acanthium/, босилек /Ocimum basilicum/, жълт кантарион /Hypericum perforatum/, под формана на активна течна формула стимулират производството на тестостерон и благоприятстват сексуалната активност и сперматогенезата.

Тази комбинация е патент по разработка на академик Хлебаров,  и се смята от науката за един от най-мощните източници на биоактивни вещества, които стимулират производството на лутенизиращ хормон, който от своя страна влияе пряко върху производството на тестостерон.Повишеното ниво на тестостерон, води до повишаване на силата, мускулния растеж, удължава ерекцията и засилва потентността.

Лонгитюдно проучване, направено в продължение на 2 години с 2230 мъже, на възраст от 27 до 59 години, показва, че при 89% от участниците след едномесечен прием на течната формула, комбинираща четирите активни съставки, еректалната дисфункция е напълно излекувана. Качеството на спермата след три месечен прием е възстановено до нива, позволяващи оплождане. Като допълнителни промени, се наблюдава преобразуване на мастните запаси в мускулната маса. При пациенти с нарушена функционалност на простатата, тези оплаквания започват да изчезват след около 13 дена.Участниците са декларирали, че се чувстват физически много по-издръжливи, с повече енергия и тонус.

Ние потърсихме мнението на специалистите, които да препоръчат, най-добрата терапия при такива оплаквания.

Ето както споделиха с нас:

Д-р Гюров, сексолог, фитотерапевт:

Проблемът с мъжкото здраве е болна тема на съвременното общество, която все повече се разраства. В практиката си съм срещал различни случаи – някои много тежки, а други съвсем незначителни, но винаги това се отразява основно на самочувствието на пациентите ми.

Добрата новина е, че медицината не спира да търси решение и ежегодно да публикува резултати от проведени изследвания с големи групи от изследвани лица.

В момента, най-добрият продукт, изцяло изграден на билкова основа е течната формула „МЕНМАКС“ . Напълно съобразен с нуждите на мъжкия организъм, балансиран и лесен за прием. Аз, лично, съм наблюдавал подобрение при мои пациенти още на
втората седмица след започване на приема на „Менмакс“.  Течната формула „Менмакс“ се усвоява на 100% от организма и това е причината за бързото действие на продукта. Активните съставки са високо концентрирани и едновременно с това точно дозирани, спрямо нуждите на мъжкия организъм. При съпътстващи заболявания, които налагат приемат на други медикаменти, „Менмакс“ може да се приема без да си взаимодейства с другите лекарства. Най-хубавото, разбира се, е това, че продуктът дава резултати. Пациентите ми са доволни, че съм им помогнал, а аз съм удовлетворен от добре свършената работа.

Д-р Анастасов, сексолог:

Проблемът с ерекцията е много често срещано явление, но е поправим. На пазара има много продукти, които предлагат решение,но практиката ми показва, че при правилно комбиниране и дозиране на билките бабини зъби, магарешки трън, босилек и жълт кантарион, се стимулира тялото на мъжа да произвежда достатъчно високи нива на тестостерон и по този начин повишава либидото, подобрява сперматогенезата и потентността и засилва в пъти представянето на партньора в леглото и решава проблемите с простатата.  Препоръчвам убедено на своите пациенти „Менмакс“, тъй като виждам ежедневно какви резултати постига. Продуктът е с балансирана формула и предлага цялостно решение за мъжкото здраве.

Бележка на редактора:

Поради многобройните запитвания, които получихме от нашите читатели за допълнителна информация за продукта,  публикуваме линк към интернет страницата на лекарството.Кликнете тук.