Лаптоп ACER E5-571G-33DW

1
Добави коментар
AltechLtd
AltechLtd

Процесорът е малко по-слаб от напоследък използваните в индустрията – 1.7-гигахерцов Intel Core i3-4005U, с предвдиени 3M кеш.

 

Отново, солидна компенсация е и твърдият диск. Потребителите имат на разположение 1000GB свободно дисково пространство за съхранение на разнообразна информация – филми, музика, снимки, работни файлове и софтуер. Технологията, използвана тук, е тип SATA.

Видеокартата също не е за подценяване. NVIDIA GeForce GT820M е един от най-хитовите модели на производителя, като отделените гигабайти тук са два. Справя се отлично при работа със софтуери за обработка на изображения или видео. Висококачественият звук се дължи на аудио съпорта и сходността с MS-Sound технология.

ACER E5-571G-33DW разполага с 8X DVD-Super Multi двупластово дисково устройство. HDMI и VGA портове, общо 3бр. USB (1x USB 3.0; 2x USB 2.0) и четец на SD карти. С интернет се свързва посредством безжична 802.11n тип мрежа, а със съседни устройства – посредством Bluetooth.

Уебкамерата е с популярната и Crystal Eye технология, а качеството – high definition. Разполага с пълноразмерна клавиатура. Издържа до шест часа в режим на работа, благодарение на 6-клетъчната си литиево-йонна батерия.

Тежи 2.50кг, които са разпределени в 384 х 254 х 25mm. Пристига с двугодишна гаранция за качество.