Предопределеност и характеристики за родените на 18 януари

1
Добави коментар

18 януари

Това е рождената дата на честен, трудолюбив, предприемчив и разумен човек със силно Его и доминиращо присъствие. По природа е прям и чувствителен, с гра­див­на, творческа и властна натура.

Отличава се с впечатлителност и всеотдайност, с упорит, предпазлив характер и завоевателски дух. Личността отдава приоритетно зна­че­ние на външния свят и среда, но се стреми към материално осигурен и спокоен живот. Надарена е със съобразителност, проницателност, развит интелект и лидерски за­ложби. Склонна е към променливи настроения и поведение – от дипломатична и търпелива бързо става безцеремонна и нетърпелива.

В брака или връзката взаимоотношенията с тази личност се основават на взаимно уважение и доверие, но тя не обича да парадира със своите чувства.

Родените на този ден имат развито чувство за лично достойнство,  надарени са с организационни качества и се нуждаят да бъдат поощрявани и социално признати. Обичат движението и трудно понасят еднообразието. Креативни са, знаят какво искат и не отстъпват пред трудностите. В повечето случаи успяват добре да се устроят в жи­вота, а понякога и да разполагат с реална изпълнителска власт. Често проявяват склонност към усложняване на нещата, към уединяване и към затваряне в себе си. Обичат развлеченията и играта в широк смисъл, като понякога до настъпването на зре­лостта изпитват голямо влияние от страна на своите родители.

Представителят на тази дата е силен и материалистичен човек с често войнствен характер, способен да излезе от всяка сложна ситуация и да постигне завидни мате­ри­ални успехи – понякога на всяка цена. Обикновено е надарен с умението да из­кар­ва и да управлява пари. В живота му има много промени, активност и пътувания, а от него се очакват големи неща. По природа е безпристрастен, праволинеен, справедлив и с чувство за хумор. Не обича да иска съвети, но и рядко се нуждае от тях.

В делово и професионално отношение това е личност, която в много случаи проявява афинитет към право, политика или религия. Притежава административни спо­собности, често се проявява като работохолик и винаги се стреми към нови успехи. Всъщ­ност, тя е незаменима навсякъде, където е необходима способна адми­нист­ра­ция. Би станала и добър мениджър, банкер, съветник, художник, актьор, драматичен кри­тик или писател.

Негативни страни: Склонност към надценяване, консерватизъм и груб матери­али­зъм. Непостоянство, повърхностност, вътрешно напрежение. Много препятствия по жиз­нения път.

В здравословен аспект са възможни проблеми, свързани с неврози, ревматизъм, артроза, невралгия.

Родени на този ден: Шарл Монтескьо (1689 г.) – фр. просветител; Недялко Йорданов (1940 г.) – бълг. поет; Кевин Костнър (1955 г.) – амер. киноактьор

Именни дни: Атанас/ка (гр. “безсмъртен”), Наско/а, Начо, Танко/а, Ацко

Щастливи числа /за работа, хазарт и др./ през всеки месец:  9, 18, 27

Привличане с родени на числа от всички месеци:  3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24,27, 30

Съвместимост /партньори, брак/:  Телец, Дева, Козирог
Цитат от книгата: Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. – Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016