Идеалната любовница

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Share the post „Идеалната любовница“

Запознахме се през фейсбук – тя имаше кофти връзка, аз също. От дума на дума се сближихме и в един момент започнаха срещите.
Това е най-горещата и сексапилна жена, с която съм бил.
Бих я нарекъл жената – оргазъм. Карал съм я да свършва всякак – дори с виртуален секс. С нея ставам някакъв полов атлет, не мога да и се наситя. Чукали сме се като за последно къде ли не, на стълбите между етажите, в магазина, където тя работи, в моя офис, у нас и тях, посред бял ден на плажа (не на централния), в гората.
Откачих по нея, освободих се и тя напусна нейния. Но не се събрахме
Тя сега ходи с един друг, но продължава да се чука и с мен.
Много тъпа ситуация, защото съм твърде привързан и колкото и пъти да исках да се разделя или събера с нея все удрям на камък. И си седим в този тъп триъгълник, докога ще е, не знам.
Имам два пътя – или да я спечеля само за мен или да намеря нова жена, която да ме спаси от нея.
Иначе е мацка трепач – руса, зелени очи, пасваме си във всичко и сме си много близки.
Кой знае, може просто да съм един влюбен глупак…
Да допълня – мацката е уникална в секса. Абсолютно разкрепостена, каквото сме се сетили и е имало време сме го пробвали, обсъждали сме даже сцени от порнофилми, които са ни харесали и сме ги пробвали. Такъв качествен секс досега просто не бях правил. С нея всеки път е едно уникално изживяване. Сигурно затова ми е толкова трудно да се откажа от нея.
Благодаря за подкрепата, тя ми е голямата любов. Не очаквах да се влюбя на стари години, но се случи. Имахме нашите прекрасни моменти и големи драми, които ни травмираха много. Но все още сме свързани.
Реших да направя каквото мога, пък да става каквото ще. Насила няма да се съберем.

Share the post „Идеалната любовница“