Свети Валентин – няколко идеи за изненада

1
Добави коментар

„Когато обичаш, всеки ден е повод за празнуване“, казват мъдрите.

А Свети Валентин ще се превърне в красив и сладък спомен, ако изберете някое от нашите неустоими сладки предложения.

**Шоколад с вашето послание за Свети Валентин Да, има такъв. И той, освен че е вкусен и ароматен, е създаден специално за Вашия празник. Това го прави уникален! Той не се произвежда в огромни количества, не е масов и няма да го откриете никъде другаде. Защото носи вашето послание. Ако пък имате идея за ваш дизайн, ние ще я реализираме. Който и вариант за персонализиран шоколад да изберете, имайте предвид, че той освен изкусителен подарък е и спомен завинаги.

**Шоколадови бонони за Свети Валентин – създадени да изненадат Шоколадови бонбони с форма на сърце, кутии сърце, плюшени играчки със сърце  – интересни, но вече изтъркани изненади. Защо не подарите нещо различно и уникално, което наистина да впечатли? Представете си мига, в който поднасяте на любимия/любимата кутия, пълна с шоколадови бонбони, всеки с вашето послание – оригинално, нали? За ваше улеснение сме подготвили примерни тематични варианти за Свети Валентин: тук. Но идеите и възможностите са безкрайни. Свържете се с нас, за да реализираме вашата шоколадова изненада сега. подаръци за свети валентин

**Шоколадов пъзел за Свети Валентин Ако вече сте подарявали персонализирани шоколадови бонбони и шоколад, имаме нещо ново и за вас – шоколадов пъзел. На всяко отделно малко шоколадче е изписана буква или сричка от вашето послание. Човекът, на когото поднасяте изненадата има една единствена задача, преди да опита вкусното изкушение – да подреди правилно целия текст. Може да усложните задачата и да скриете отделните шоколадчета с букви/срички на различни места. Така преди да подреди посланието, получателят трябва и да открие всичките му елементи. Разбира се, след като се насладите на  прекрасния шоколад, посланието остава непокътнато – още един сладък спомен от споделените моменти. Чудите се какво да напишете или какви да са парченцата на шоколадовия пъзел? Просто се свържете с нас – заедно ще създадем най-добрия вариант.

Което и от предложенията да изберете, имайте предвид следното – оставят само сладки спомени. Защото, освен че са вкусни и направени от качествен шоколад, нашите шоколадови бонбони и шоколад са неповторими и създадени специално за Вас!

Шоколадови бонбони Кама Сутра – Бонбоните Кама шастра представляват композиция от шоколадови фигурки в поза “Кама сутра” сътворени от бял, млечен и натурален шоколад. Можете да ги комбинирате с еротично бельо, вибратор или белезници и романтично да изненадате вашата половинка!

Like this:

Like Loading…

Related