Афродизиаци за Свети Валентин

1
Добави коментар

Наближава празникът на всички влюбени хора по света – Свети Валентин. За да е още по-вълнуващ и изпълнен с преживявания този ден, няма да е лошо, ако стимулирате допълнително либидото на партньора ви.

Как? Вестник „Дейли стар“ публикува списък с храни-афродизиаци, от които всички влюбени и мъже, и жени ще подгонят половинките си към спалнята.

– Бира. Тя съдържа женския хормон естроген и действа като сексуален стимулант на нежния пол. При мъжете обаче любимата ни бира не действа по същия начин. подаръци за свети валентин – Аспержи. Те са известни като афродизиак от далечно минало. Навремето на младоженците били поднасяни по три блюда с аспержи за разпалване на сексуалното желание. Днес е доказано от учените, че този зеленчук подобряват оргазма и при двата пола.

– Понички. Нужно ви е да добавите само малко канела към тях, за да събудите сексуалното желание на мъжа.

– Сирене. То съдържа аминокиселини, които спомогат за производството на полови хормони. Най-силното сирене-афродизиак е Камамбер. подаръци за свети валентин

– Плодове. Витамин В, който се съдържа в бананите, стимулира производството на тестостерон. Нивата на любовния хормон окситоцин пък се увеличават от богати на витамин С плодове като боровинки, например. – Кафе. Хората, които пият поне една чаша кафе дневно, са по-похотливи от въздържателите на черната напитка.

– Сладолед. В него се съдържат високи нива на калций и фосфор, които зареждат мускулите с енергия и правят оргазма още по-разтърсващ.

– Дъвка. Когато те са без захар, подклаждат сексуалното желание. Подсладителите, които се съдържат в дъвките, се преобразуват в любовния стимулант фенилетилаламин.

– Мед. Боровият мед подпомага регулирането на половите хормони.

– Горчица. Още през Средновековието горчица е използвана като сексуален стимулант. Горчицата стимулира половите жлези.

– Стриди. Те съдържат аминокиселини, които увеличават нивата на половите хормони. Дори най-великият любовник на всички времена Казанова е ял по 50 стриди на ден.

– Шампанско. Шумящото вино е съвършеното възбуждащо питие, като е препоръчително заради газировката да не се консумира в големи количества. подаръци за свети валентин

– Пипер. Като добавка към романтично блюдо, лютият пипер разпалва желанието за секс. Това се случва заради съдържащият се в подправката капсаицин, който увеличава притока на кръв към половите органи.

– Ванилия. Според американски специалисти ароматът на ванилия действа възбуждащо на мъжете.

– Шоколад. За него е ясно, че съдържа вещества, които увеличават нивата на хормона на щастието серотонин.

Ето и още една идея за афродизиак:

Испанска муха – Възбуждащи капки за мъже и жени Spanish Fly са най-известният афродизиак в целия свят. С тяхна помощ Вие сте в състояние да увеличите потентността и сексуалното си желание, както Вашите, така и на Вашия партньор или партньорка.

Like this:

Like Loading…

Related