Приготви се за лято 2016: Съвети по време на тренировка с Bra Clinic

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Лятото е вече зад ъгъла и преди да се усетим, започваме да планираме лятната си почивка и да се чудим кои бикини да вземем.

Какъв по-добър начин има да си в страхотна форма за лятото и бикините от това да започнеш тренировки 6 месеца по-рано?

Посещавайки фитнеса най-малко 3 пъти седмично не само ще тонизираш тялото си, но и ще се чувстваш по-уверена в себе си.

Ползите от спорта са много – помага ти да влезеш в добра форма и да отслабнеш, подобрява настроението ти, повишава енергията и намалява риска от разболяване.

Ето три лесни съвета, за да се мотивираш да започнеш:

Намери си фитнес приятел. Ако си планирал тренировката си с някого, шансът да я пропуснеш или да се откажеш е в пъти по-малък. Поглези се с нови фитнес придобивки. Каква по-добра мотивация има от нов, перфектно пасващ спортен сутиен например? Не се отегчавай с едни и същи упражнения – експериментирай и опитай всичко, което е налично в твоя фитнес: бокс, йога, аеробика, танци и др.

Според бра фитинг експертите от Bra Clinic има много причини, поради които спортният сутиен е от голямо значение при спорт. Много е важно да носиш правилно подбран размер спортен сутиен с добра подкрепа, защото в противен случай може да навредиш на гърдите си по време на упражненията. Също така, може да влошиш стойката си, да получиш напрежение или болки в гърба или напълно да увредиш съединителната тъкан, подкрепяща гърдите, която ги държи повдигнати и добре оформени. В резултат на това гърдите увисват, което не е красива гледка. Затова се увери, че спортният ти сутиен е в правилен размер. Резервирай своята безплатна бра фитинг консултация и открий перфектния за теб размер. https://braclinic.bg/book-now-consultation

Препоръчително е да избереш спортен сутиен с подходяща конструкция и висококачествени материали, който не притиска гърдите ти, обгръща всяка гърда в отделна чашка, осигуряващи на бюста ти страхотна женствена форма и максимална подкрепа, като например печелелия трикратно наградата Най-добър Спортен Сутиен (включително и за 2015) на UK Lingerie Awards спортен сутиен Panache Sport, произвеждан в чашки от B до H и дава 83% подкрепа срещу подскачането!

До 24.01 Bra Clinic има страхотна оферта, за да те мотивира да спортуваш – купи Panache Sport сутиен, Panache Sport топ или Panache Sport бански и ще получиш 15% ОТСТЪПКА и безплатно въже за скачане! Хайде, нямаш оправдание да не спортуваш, дори и вкъщи!