Поръчка на метандростенолон на отлична цена, примерен цикъл и описание на стероида, отзиви и ефект от метан

1
Добави коментар
informationldonline
informationldonline

 

Метандростенолон – много популярен орален стероид в съвременния бодибилдинг. Този стероид може бързо да изгради големи количества мускули и увеличава значително темповете в упражненията. Сред всички орални стероиди, които съдържат methandienone вещество, Dianabol е най-известен и най-често използван препарат.

 

 

 

Характеристика Dianabol / Метан:

Активното вещество Dianabol: methandienone. Класификация: орален стероид. Максимална активност Dianabol: 3-6 часа след поглъщане. Средната доза на Danabol: 20-40 мг. на ден Задържа течности Повишаване на кръвното налягане: в редки случаи. Гинекомастията: наблюдава при много големи дози високи дози. Ароматизацията: възниква при продължително приложение над 130 дни.

 

Дианабол голямата мускулна маса се увеличава с отлагането на протеини и течност, калций, магнезий, фосфор и други хранителни вещества, за да се увеличат мускулните клетки. Също така, когато приемате Dianabol ще укрепите костната тъкан, т.е. скелетната костна система ще става по-голяма и много по-силна.

Dianabol може да се прилага с всички известни инжекционни стероиди. Това напълно засилва ефекта на другите анаболни стероиди в кръвта. В съвместно приемане с инжекционни препарати, можете да се чувствате най-силният след вашите колеги или приятели.

В днешно време спортните препарати като метандростенолон нарежда висока степен на популярност сред спортистите на различни нива. Това е препаратат, който най-бързо можете да прикачите към вашите телесни мускули от 10 до 15кг.Dianabol трябва да започнете да приемате с възможно най-ниската доза от 10-20 мг. на ден и бавно повишаваше дозата на 30-40 мг. в един ден.

Средната продължителност на цикъла с Dianabol трае някъде около 2 – 3 месеца. Зависимост от периода на прием, може да се увеличи максималният размер на големите мускули. Всички ваши физически и енергийни резултати също се увеличават с по-голям процент. За по-добър мускулен растеж трябва да се съчетае с инжекционни препарати като : Boldenon , Nandrolon , Testosteron и т.н

 

ВАЖНО:

1. Трябва да започнете да приемате минималната доза от 20 мг. в един ден.

2. Цикълът с Dianabol не трябва да надвишава три месеца.

3. За да премахнете ароматизациата, задържане на вода в мускулите и възможна гинекомастия, трябва да приемате анти естроген Proviron 50 мг. в един ден.

4. Прилагането на допустимата доза да се контролира и да не превишава максималната доза от 50 мг. /5 таблетки.

Dianabol може да се използва за първия си цикъл с стероиди. Или в комбинация с дека (нандролон деканоат), в който случай скоростта на придобиване на маса ще бъде много по-силна и по-ефективна.

 

Резултати от Метан : Много голямо увеличение на мускулната маса.Увеличете физическата сила.Голяма силова издръжливост.

 

Налице е придобиване на вода в мускулите и ставите, което облекчава болки. Доставя големи количества кръв и кислород на тренираните мускули. Разпределя всички аминокиселини, минерали и витамини в мускулните влакна. Цикъл с Метан ще приложи голям поток от кръв и кислород, за да тренирате мускулите с най-голямо напрежение по време на тренировката. Това ще даде повече сила и издръжливост. Така че ще се възстанови бързо между изпълнението на тежки упражнения. И намаляване на времето за възстановяване на мускулите след тренировки.